dinsdag 23 augustus 2016

Parasolhouder

Parasolhouder

Alle parasolhouders vind je op beslist. Parasolhouder voor balkon 6. Dit product is uit ons assortiment. Bestel snel jouw parasolvoeten. Parasolhouder mm, parasolklem voor balkon met tralies w il jij je parasol bevestigen aan je balkon?


Dat kan heel makkelijk met. Grondanker grondplug parasolhouder voor droogmolens, parasols, zonneschermen, partytenten, vlaggenmasten, tuinpaviljoenen, windschermen, bewegwijzeringsschilden etc. Bekijk ons assortiment parasolvoeten of alle parasolvoet aanbiedingen. Stok parasolhouder voor montage op de Terra Easyfoot onzichtbare parasolvoet.


Met behulp van deze stok parasolhouder kan iedere stokparasol met een stok diameter van mm tot mm gebruikt worden op de onzichtbare parasolvoet. Bij Obelink vind je verschillende soorten parasolvoeten zodat je elke parasol overal kunt opzetten. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel je parasolvoet eenvoudig online. Een parasolhouder is onmisbaar als je een parasol hebt.


Daarna steek je de parasolbuis erin en draai je de parasolklem vast. Deze Parasolhouder Balkon Staal is ideaal als je je parasol op het balkon wil monteren. De maximale geschikte paaldiameter voor een parasol is mm.


Wanneer dit kleiner is kan de parasol vast worden gezet met de daarvoor bestemde draaiknop. Daarom kies je bij KARWEI uit verschillende parasolvoeten. Vulbare parasolvoeten, natuurlijk verzwaarde parasolvoeten of kies een parasolvoet op wieltjes. Een populair alternatief voor alle verzwaringen van de parasolvoet is de parasolhouder die je als een grondboor of schroef in de grond draait.


Balkon parasolhouder - Geschikt voor parasol stang met een diameter van max. De houder kan vast gezet worden aan max. Hierdoor heb je geen zware parasolvoet nodig. Daarnaast zit er een handige afsluitbare dop op, zodat deze ook in de tuin kan blijven wanneer er geen parasol ingezet wordt.


Eenvoudig te monteren en geschikt voor parasols tot een diameter van meter. Als de zon schijnt wil je lekker buiten onder een parasolletje zitten. W il jij je parasol bevestigen aan je balkon? De parasolklem bevestig je met de vlinderschroef aan een tralie van je balkon (max. mm dik) en vervolgens zet je je parasol in de houder.


Parasolhouder

Deze hoogwaardige parasolhouder kan eenvoudig in de grond gezet worden en zodanig overal geplaatst worden. Deze parasolvoet zal voorkomen dat je parasol wordt weggeblazen. Omdat hij gemaakt is van gegalvaniseerd staal, is deze standaard zeer stevig, roestbestendig en zeer duurzaam.


De parasolhouder wordt geleverd inclusief draaihevel zodat u de houder gemakkelijk kunt indraaien. Parasolvoeten van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Parasolhouder

Grote collectie en direct uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts