woensdag 31 augustus 2016

Pinacate tuinhaard

Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online. Tuinhaarden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online.


Pinacate tuinhaard

Kies uit 3producten vanaf € 150. De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Op werkdagen bestel morgen in huis! Statig in haar voorkomen, sfeervol in gebruik.


Met deze prachtige tuinhaard haalt u echt wat in huis. Met een grote terrashaard als deze straalt de tuin direct gezelligheid uit. Het geeft de zomeravonden zeker een extra dimensie.


U kent dat vast wel: u zit heerlijk op het terras tijdens een aangename zomeravond en eigenlijk wilt u nog niet naar binnen. Corten staal staat ook wel bekend als weervast staal. Robuust in haar voorkomen, sfeervol in gebruik. Maar dankzij de wielen aan de onderkant van de tuinhaard toch eenvoudig te verplaatsen. In een handomdraai bij u geleverd.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Hij is groot en zwaar maar door zijn wielen toch handig te verplaatsen. Wie een opvallende tuinhaard wilt, zit met deze haard goed!


De haard is voorzien van wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Vink aan wat u nog graag aan uw bestelling wilt toevoegen voordat u op in winkelwagen klikt. De tuinhaard is vrij groot en met zijn 1kg ook behoorlijk zwaar.


Deze terrashaard kan echt het middelpunt van uw terras vormen en voor vele avonden gezelligheid zorgen. Kenmerkend voor cortenstaal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Simpel en toch mooi voor het oog! Dit is een simpele tuinhaard , maar toch oogt hij heel mooi.


Pinacate tuinhaard

Levering en installatie in heel Nederland. Mooie producten op grote prijzen. Meer dan 1kachels in de showroom. Klanten geven ons een 9! De GARDENMAXX TUINHAARD PINACATE CORTEN is nu verkrijgbaar voor een nette prijs.


Pinacate tuinhaard 90x47x1cm. Stijlvolle buitenhaard met uitneembaar stook-rooster en as opvangbak. Geheel dubbelwandig en voorzien van zwenkwielen. Deze tuinhaard is voorzien van een hittebestendige coating,.


Pinacate tuinhaard

Aan te sluiten op rookkanaal. Dus ideaal voor onder een overkapping. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieperliggende materiaal af van zuurstof. Kan het hele jaar buiten staan.


Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal te spuiten. Deze staal soort is weervast en heeft. De haard heeft de afmetingen van een echte open haard en brandt bijzonder goed.


Dit komt door het ontwerp compleet met schoorsteen en dubbelwandig ontworpen branderkamer. Verder is het een praktisch ontworpen tuinhaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts