dinsdag 9 augustus 2016

Intratuin overvecht

Boek een Hotel bij Koningsweg. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Op feest- en zondagen serveren wij geen ontbijt.


Daar houdt het winkelgemak nog lang niet op. Ontdek het zelf, kom snel langs! Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Je vindt er alles voor tuin, terras, thuis en voor huisdieren. Dat is wat wij willen uitstralen: een winkel voor het hele gezin. Met voor iedereen iets leuks in petto.


Overvecht heeft zich flink in het nieuw gestoken. Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Of je nu wel of geen groene vingers hebt.


We zijn er de hele dag mee bezig, weten er heel veel over en willen dat graag met iedereen delen. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen?


Dat kan in ons gezellige tuincafé. Intratuin Leidsche Rijn is veel meer dan een tuincentrum. Plan en bespaar met Tiendeo!


Hallo Joke, onze vestigingen streven ernaar om hun kerstshow vanaf bovenstaande datums klaar te hebben, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er iets van afgeweken wordt. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Wij hebben de nieuwste Kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.


Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie.

Vriendelijk personeel, benaderbaar en behulpzaam. Maar je kunt ook het kaartje gebruiken. Maar met zijn vele vestigingen, met name in de provincies Noord-Hollan Zuid-Holland en Utrecht, behoort hij toch zeker tot één van de grotere ketens van tuincentra.


Hét tuincentrum dat thuisbezorgt Meer dan 2. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts