woensdag 17 augustus 2016

Tuinbank 140 cm

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Woodstock Tuinbank van €89. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


Tuinbank 140 cm

Deze parkbank staat goed op elk terras. FSC gecertificeerd hout, het licht van de zon. De taupe kleur van het kussen maakt het kussen gemakkelijk te combineren met diverse tuinbank. Deze moderne tuinbank is onderdeel van de Siesta tuinset.


In deze serie zijn een bank met en zonder rugleuning, stoel en tafeltje verkrijgbaar. De houten balken zijn van EUTR mix, het frame is van thermisch verzinkt staal. Doordat het staal thermisch verzinkt is is het bestand tegen corrosie. De tuinbank Felino wit is een moderne tuinbank.


Tuinbank 140 cm

De bank is gemaakt van hardhout. Doordat hout een natuurproduct is, zijn haar- en krimpscheuren, kleurverschillen en verkleuringen inherent. Op dit E-woodproduct, dat gemaakt werd uit vurenhout van de best kwaliteit, is het heerlijk zitten dankzij de kleine rondingen in het zitvlak, waardoor het zich perfect leent tot fijne momenten met je gezin of vrienden.


Luxus Tuinbank Oxford Economy 1cm. De Tepro tuinbank Garden Bench biedt twee functies in één – een mooie tuinbank en een opbergbox met natuurlijke houtlook. Kunststof Tuinbanken koop je eenvoudig online bij bol. De inhoud blijft altijd droog en wordt geventileerd. Iedereen is weleens door een parkje gelopen en dan even op een bankje gaan zitten.


Even lekker uitrusten, van de zon genieten, mensen kijken. Door een tuinbank is uw tuin te zetten kunt u precies datzelfde gevoel creëren in uw eigen achtertuin. U kunt dan na een dag hard werken lekker onderuit zakken op uw eigen tuinbank.


Bestel hoge kwaliteit Tuinbanken bij Mobistoxx. Ruime aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Kies uit 4producten vanaf € 299.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinbanken. Meer geluksmomentjes buiten! Hierdoor heeft de bank een mooie en natuurlijke look, en zorgt de picknickbank voor sfeer in iedere tuin. Ook is de bank dankzij het hardhout erg stevig. Voor een proef zit hebben wij Tuinbank Hugo als showmodel opgesteld.


Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. KING tuinbank is conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8. Tuinbank kussens Wil je echt genieten van je tuinbank dan kan een tuinbank kussen niet ontbreken. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van je bank, omdat je dan echt lekker lang kan zitten. Daarna is de tuinbank direct klaar voor gebruik.


Geschuurd en voorgeboord - Duurzaam en sterk Douglas hout- Weerbestendig- Wordt bezorgd als pakket- Makkelijk te installeren- Dit artikel wordt geleverd met kussen in de kleur antraciet- De afmetingen zijn ca. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts