vrijdag 12 augustus 2016

Kornoelje kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Lees hier meer over de kornoelje (Cornus). Kornoelje kopen bij Directplant.


U kunt uw planten thuis laten bezorgen of gratis ophalen bij een van de vele afhaalpunten in Nederland. Wij adviseren een bodem verbeterend middel als Vivimus door het plantgat te mengen om nieuwe aanplant een goede start te geven. Wel zal hij aan de onderkant van de boog wat kaler zijn omdat hij daar niet veel gaat uitlopen.

Een prachtig gezicht in de border! Naast de verschillende bossige struiken zijn er ook nog de heesters en kleine bomen die zich meer onderscheiden door hun bloei en groeiwijze. Daarnaast bieden we ook een aantal boommodellen aan met één doorgaande stam. Cornus kousa kopen bij Tuinplantenwinkel.


Bekijk alle kornoeljestruiken om een keuze te maken. Al deze tuinplanten leveren wij in pot en zijn het hele jaar door aan te planten. Na uw aankoop worden uw bestelde planten binnen tot werkdagen thuisbezorgd door onze eigen bezorgdienst. Een kornoelje word niet veel groten dan cm.


Dan moet je de kornoelje niet snoeien.

De kornoelje staat vooral bekend om zijn prachtige bloeiwijze. En de kleuren die het in de herfst krijgt. U kunt kornoelje kopen in de webwinkel van Haagplanten.


Dat gaat makkelijk en snel. Wij zorgen voor de vlotte levering van de struik, zodat u zich meteen op uw tuin kunt concentreren. Maak plaats voor de kornoelje en plant de haag zodra wij die bij u bezorgen!


Deze kornoelje bloeit in mei en juni met vlakke witte bloemschermen later gevolgd door witte bessen. De purperrode twijgen zijn ook bijzonder mooi in de wintertuin. De plant is geheel bedekt met gele bloemen die in kleine, bolronde schermen zitten. De kleine bloempjes zijn wit en bijna onopvallen later verschijnen de groene bessen die naar de herfst toe zwart worden. Een veelzijdig plantje dat in juli groenachtige witte bloempjes krijgt, tevens in de herfst EETBARE rode besachtige steenvruchten en bovendien nog een mooie bodembedekker is van de lente tot de herfst.


De boom maakt een oppervlakkig en fijn wortelgestel. Verlangt een humusrijke grond. De Chinese kornoelje kan een flinke struik worden van wel 2. Deze soort heeft grote bladeren en grote vruchten en is zeer goed te verwerken in bijv. Deze sierboom heeft ovale blaadjes, onopvallende bloemen met helderwitte schutblaadjes en aardbeiachtige rode steenvruchten. Deze relatief grote blokhut is gemaakt van Noord-Europees vurenhout.


Dat is een houtsoort die vrij zacht en makkelijk te bewerken is.

De enkele deur en ramen zijn voorzien van echt glazen ruiten. Wist je dat er ook soorten zijn die vruchten dragen? De gele kornoelje bijvoorbeeld krijgt na de bloei eetbare, donkerrode vruchten die er als bessen uitzien en naar zure kersen smaken. Een gele kornoelje kopen doe je onder andere door zijn mooie gele bloemen. Tak groei is fijn met veel vertakking.


In de winter (februari) kleurt de boom prachtig met zijn gele bloemen. Bloei is voordat het blad komt dus op de kale takken. Eind van de zomer komen de kleine rode besjes. Herfstkleuren zijn prachtig met veel.


Een middelgrote bladverliezende struik, als jonge plant vaasvormig, later rond en horizontaal uitgroeiend. De grote roomwitte bloemen, in mei-juni, kleuren naarmate ze bloeien lichtroze. Nà de bloei, in september verschijnen eetbare aardbei-achtige rode vruchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts