donderdag 18 augustus 2016

Mediamarkt groningen westerhaven

Boek een Hotel bij Westerhaven. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Hou je van fantastische voordelen? Dan profiteer je altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen. Je kunt je inschrijven bij ons in de vestiging of op mediamarkt.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Je kunt ons vinden tegenover de Mediamarkt en de Primark. Binnen zorgt het industriële design voor een sfeervolle lounge, maar je kunt ook uiteten tijdens de lunch en het diner.

Disclaimer, de openingstijden en tarieven zijn niet altijd up to date, wij zijn ook maar afhankelijk van de informatie die ons verstrekt wordt. Informatie over vrije parkeerplaatsen, tarieven en openingstijden. Navigeer nu naar de parkeergarage.


De Westerhaven is een gezellig winkelgebied met tal van leuke en interessante winkels die loopt van de Westerkade tot de A-weg. In het Shoppingcentre vindt u onder andere de MediaMarkt , Intersport Megasport en de FitnessFirst. Groningen Sontplein als voorkeursvestiging kunt doorgeven. Op de rest van de haven vindt u onder andere een CA, een Kruidvat, een ToysXL en een koffiespeciaalzaak. Bekijk de gegevens en reviews van muziekwinkel Muziekhuis Westerhaven.


Daarnaast vind je adresgegevens en contactgegevens zoals telefoonnummer. Q-park Westerhaven ligt onder het gelijknamige winkelcentrum in centrum-west, op loopafstand van de Vismarkt, de Grote Markt en het Nederlands Scheepvaartmuseum. Parking Westerhaven heeft een capaciteit van 8plaatsen. In Westerhaven zijn diverse voorzieningen.


Er is onder andere een restaurant, bibliotheek, fitnessruimte en een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Ook kunt u een beroep doen op de fysiotherapeut, kapper of pedicure. U kunt uw was door Westerhaven laten doen, maar er is ook een wasserette en droger in de locatie aanwezig.


De bovenstaande afstanden zijn in kilometers en hemelsbreed gemeten. Elektronica open van maandag tot zondag. Like dit bericht en maak kans op een zak oliebollen!

Dit restaurant is gelegen in hartje binnenstad vlakbij diverse mooie winkels zoals de PRIMARK en de MEDIA MARKT. Het restaurant heeft een vrolijk en kleurvolle uitstraling en is voorzien van heerlijk comfortabel meubilair. Laan Corpus den Hoorn 100-Unit Secretary Plus Management. In het winkelgebied Westerhaven vindt u ook de Parkeergarage Westerhaven. U kunt hier dicht in de buurt parkeren van de Primark en de Mediamarkt.


De parkeergarage bevindt zich naast de Primark. Gaat u binnenkort een dagje winkelen in de stad? Na het dempen bleef de Westerhaven decennialang een ruimte zonder functie. Aan het eind van de twintigste eeuw werd met de ontwikkeling tot winkelgebied uiteindelijk een invulling gevonden.


Ben je op zoek naar een sportschool? Dit prachtige, onlangs geheel vernieuwde deel van de sta is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een grote parkeergarage op ca. Volg hiervoor de borden Q-park Westerhaven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts