donderdag 4 augustus 2016

Palmbomen kwekerij

Ook exclusieve bomen en planten behoren tot ons grote online assortiment. De mooiste palmen koopt u online bij Kwekerij Klein. Voor het laatste nieuws klik hier. Nieuwe voorraad is binnen.


Volg ons nu ook op facebook. Als u op zoek bent naar Exoten, bent u bij ons aan het goede adres.

Al onze planten staan bij, Hubo Huppertz in Vaals. Zij zijn dagen per week geopend. Palmbomen zijn onder te verdelen in waaierpalmen en vederpalmen, voor het Nederlandse klimaat zijn de waaierpalmen het meest geschikt, het zijn vaak palmen die uit de koude gebieden van Azië komen, ze groeien daar op grote hoogte waar ook sneeuw valt en het vriest.


Door het seizoen heen zullen wij een wisselend aanbod hebben van vaste en éénjarige planten zoals o. Hier vind u een overzicht van alle kwekerijen die bij mij bekend zijn in Nederland die exotische planten aanbieden. Op onze website kunt u alles vinden over de verzorging van de olijfboom, hoe u moet snoeien, moet de olijfboom in de volle grond of juist in een pot en nog veel meer tips voor het onderhoud van uw olijfboom. Wij hebben jaarrond een grote voorraad winterharde palmen en ruime online keuze uit meer dan 3palmbomen voor de verkoop.


Onze palmen zijn volledig geacclimatiseerd omdat wij uitsluitend palmbomen betrekken uit streken waar de winters vergelijkbaar zijn.

Zo komen onze palmen voornamelijk uit Noord Italië. Olijfboomspecialist - kwekerij met specialisatie grote mediterane planten en bomen - Maldegem. Musapalm - palmbomen , bijzondere exotische planten, catalogus online - webshop - online verkoop - Sint Michiels - Brugge. Trachycarpus Fortunei palmboom kopen op onze kwekerij.


Deze palmen worden uit Zuid-Europa geïmporteer daardoor de beste en een vers product. We associeren ze met prachtige witte zandstranden, maar ze groeien ook in koude gebieden zoals het hoge Himalayagebergte! Palmen komen van nature wereldwijd voor. Bezoek op onze kwekerij kan alleen op afspraak, zodat we een uitgebreid en persoonlijk advies kunnen geven. Het is dus mogelijk om palmbomen , ook gedurende de winter onbeschermd in uw tuin te houden.


Nobilis is de leverancier voor winterharde palmbomen , olijfbomen, bonsai en nog veel meer. Sinds kort heeft Hoekstra Landscapers haar eigen kwekerij op Curaçao. Momenteel worden er vele palmen en bomen met zorg en aandacht gekweekt.


De producten worden gebruikt voor onder andere de aanleg van tuinen en bedrijfsterreinen. Daarnaast worden de palmen en bomen ook afgezet aan diverse hoveniers en andere bedrijven. De bomen zijn winterhard en daarmee goed geschikt voor het Nederlandse klimaat. Olijfbomen De olijfbomen zijn geïmporteerd uit de Spaanse regio Elche en de Italiaanse gebieden Sicilië, Pistoia en Albenga.


GardenPalms specialises in the cultivation, import and export of palms and hardy exotic plants.

Tropical Centre – palmbomen , yucca’s, boomvarens – Panningen, Limburg Kwekerij Morning Glory in Aalsmeer heeft een groot en uniek assortiment eenjarige planten voor het vullen van potten, bakken, hangmanden en tuinborders. Daarnaast is er een groot assortiment bijzondere meerjarige niet winterharde planten en vaste planten. We bieden alleen palmbomen aan van zeer goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Dat komt omdat wij de bomen zelf importeren.


Dat doen we met veel tuinplanten die in het buitenland gekweekt worden. Hierop hebben wij leveranciers de mogelijkheid geboden om gratis te adverteren zodat bezoekers snel een leverancier in hun eigen regio konden vinden. Omdat tijdens het maken van een overzicht van leveranciers bleek dat er in Brabant en omstreken geen aanbieders van palmbomen waren hebben wij besloten om zelf ook palmbomen aan te gaan bieden. We zetten conceptmatig, gemengde assortimenten kamerplanten en Mediterranee planten in de markt.


Uiteraard zijn we ook sterk in de daghandel van het brede assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts