donderdag 18 augustus 2016

Beerze bulten zwembad openingstijden

Beerze bulten zwembad openingstijden

Een heerlijke zwembeleving voor jong en oud! Dit zwembad in Overijssel is gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier. Hieronder vind je onze algemene openingstijden. Voor onze verblijfsgasten gelden er ruimere openingstijden , deze ontvang je bij aankomst. Tijdens vakanties en feestdagen gelden er andere openingstijden , deze zullen t. Het is ook mogelijk om zwemles te volgen!


Het zwembad beschikt ook over een mindervaliden kleedruimte inclusief toilet. In het vakantiepark zijn onder andere een camping en bungalows, een restaurant, een kinderspeelplaats (Giga Konijnenhol) een restaurant en een SpaWelness. Daarom zijn de openingstijden gewijzigd. Let hierbij wel op de actuele openingstijden.


Kinderen vermaken zich gegarandeerd op deze camping met zwembad. Beerze Bulten wint award van BungalowSpecials! In het zwemparadijs worden ook kinderfeestjes en zwemlessen gegeven.


Openingstijden dichtstbijzijnde winkels. Zo heb je veel privacy en alle luxe en comfort binnen handbereik dankzij de vele faciliteiten. Een geweldige zwembeleving voor jong en oud! Voor kinderen biedt het zwembad veel plezier met o. De baden zijn gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier.


De camping is voorzien van een prachtig zwemparadijs met spannende waterglijbanen, diverse waterattracties, peuterba buitenzwembad en wellness. De omgeving is bij uitstek geschikt voor lange wandelingen en fietstochten. Lekker winkelen en een terrasje pikken? Zo’n vrije dag van school met slecht weer leent zich altijd goed voor een leuk binnenuitje. Het binnenzwembad biedt een Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars.


Op dit vakantiepark zult u zich geen moment vervelen. Of wil je liever telefonisch reserveren? Vertoeven midden in de schitterende natuur, maar wel met verlerlei faciliteiten binnen handbereik. Daarnaast is het namelijk eveneens mogelijk om een bookspot vip pakket aan te vragen.


Er is zoveel te doen, dat u niet weet waar u moet beginnen! Neem bijvoorbeeld het Giga Konijnenhol, een groot overdekt speelparadijs, of het het Giga Konijnenveld: een geweldig grote speeltuin met water en zand. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er doen.


Beerze bulten zwembad openingstijden

De meest volledige site met ruim 66. Met een nieuw peuterbad voor de kleinsten en eindeloos vermaak voor de oudere kinderen op de glijbanen en het ‘Adventure Island’ zul je je geen moment vervelen. Daarnaast verzorgt de animatie tal van activiteiten en natuurlijk de bekende shows met onder andere onze mascotte Bultje ! Het vrijetijdspark is geschikt voor het hele gezin. Wij heten u graag van harte welkom! Op het avontuurlijk opgezette park kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren, spetteren in de zwemvijver of zwemmen in het zwembad.


Ga eens naar boerderijwinkel Zandman, waar je een kijkje in de stallen mag nemen en verse producten kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts