donderdag 25 augustus 2016

Lichtgewicht beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Voor lichter construeren van gewapende en ongewapende betonconstructies. Lichtgewicht beton beamix. Dit type beton is echter lichter dan normaal beton en daarom ook makkelijk. BeConcrete heeft in Al Aziz in Abu Dhabi een moskee mogen voorzien van onze beton elementen.


Een unieke opdracht omdat hierin namen van Allah zijn verwerkt in het Arabisch.

Een prachtig staaltje van samenwerking met de lokale bedrijven, en onze kennis en kunde. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het plaatsen van de laatste panelen. Maak het beton precies volgens recept aan en stort het telkens tussen de houten regels. Houd met je knie de lat op zijn plaats. Prik het aangebrachte beton steeds na met een lange schroevendraaier, zodat het goed in het profiel zakt en eventuele luchtbellen kunnen ontsnappen.


Overigens uiteindelijk gewoon beton gebruikt. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Saint-Gobain Weber Beam. Omdat het materiaal licht gewicht is, is het ook makkelijk verwerkbaar.

Ongeveer 6kilogram gewichtsbesparing per kubieke meter verharde beton (- ). Deze lichtgewichtbeton heeft dezelfde sterkteklasse als traditioneel beton. Beamix 1- lichtgewicht betonvloer. De korrelgrote van onze lichtgewichtbeton is max. Meer informatie aanvragen?


Maar ook in lichtgewicht beton doen zij hun speciale werk. Het gaat om materialen met een lage volumieke massa. Dit maakt deze uitermate geschikt als ophoog- of aanvulmateriaal in zettingsgevoelige gebieden.


Evolve maakt er beton van! Wij maken lichtgewicht en onderhoudsvrije betonproducten. Voor de nieuwe badkamer vloer wil ik eigenlijk lichtgewicht beton toepassen. Dat kant en klaar verkocht in zakken van maar persoonlijk vind ik de prijs best hoog.


Verschil met gewoon beton is het toeslagmatteriaal (zand en grind) Dus dacht ik lichtgewicht toeslag materiaal te kopen en zelf beton te maken. Voor kg betonmortel heeft u dus 2. Gebruik uitsluitend schoon (kraan)water. Gemengde betonmortel moet binnen uur verwerkt worden. Daarna zet het verhardingsproces in.


Verwerk de aangemaakte mortel niet beneden de 0°C.

Niet alleen het gewicht is laag, ook de prijs is licht. Zoekt u goedkope betonpalen, kies dan de wit-grijs kleur. Voor iets meer heeft een antraciet betonpaal in lichtgewicht. Onze productie van lichtgewicht beton producten loopt nu mooi.


Met onze producten van lichtgewicht beton zijn meer mogelijkheden, zoals een logo of tekst op een tafel. Onze lichtgewicht betonnen lampen kunnen we uitleveren in elk gewenste kleur binnenkant, u kunt denken aan zilver, goudkleurig, oranje, paars of geel. Het storten van lichtgewicht beton ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts