woensdag 10 augustus 2016

Dukdalf opstapje

Dukdalf opstapje

Licht in Gebruik, Stevig en Handzaam. Bestel nu bij dé specialist! Grootste aanbod kampeerartikelen. Kies uit producten vanaf € 40. Alles voor jou en je kindje!


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Een caravan opstapje of caravan trapje is heel handig om gemakkelijk de caravan of camper in en uit te gaan. Obelink heeft diverse merken en soorten opstapjes, in verschillende prijsklassen. Van simpele opstapjes, een inklapbaar opstapje en een caravan opstapje die je aan het voertuig zelf kunt monteren. Dukdalf Mambo niet het geval.


Deze is wel inklapbaar maar het blijft toch een fl ink pakket. De Defa Easy Step is een handig opvouwwonder. CONCLUSIE De opvouwbare Bo-Camp komt als beste uit de test en is daarmee KCK Testwin-naar!


Dukdalf opstapje

Dit opstapje staat bijzonder stabiel en zal het voortenttapijt niet snel bescha-digen. Een opstapje maakt het een stuk makkelijker uw caravan in en uit te komen en is voor veel kampeerders simpelweg onmisbaar. Het vergemakkelijkt het in- en uitstappen en overbrugt hierdoor de nét iets te grote afstand tussen de grond en het voertuig.


Obelink weet hier als geen ander raad mee en heeft, zoals u gewend bent, een ruim aanbod aan opstapjes. De keuze is reuze, dus sla uw slag! Zo goed als nieuw Ophalen. Gratis Retourneren in dagen!


Dukdalf opstapje

Stalen opstapje met vierkante buizen en antislip bekleding. Afmeting: breedte 45cm, totale diepte 64cm, treediepte. Het caravanopstapje kan soms voor ongemakken en onstabiele situaties zorgen. Caravan Opstapje Antislip Treden. Als je dan ook nog wat slechter ter been bent is het caravanstapje eigenlijk iets dat je liever zou vermijden.


Maar daar hebben wij van Kampeerwereld Hendriks nu een oplossing voor gevonden. Wij hebben namelijk sinds kort een caravan opstapje met beugel in het assortiment. Kunststof opstap met dubbele trede, extra breed en daardoor zeer stabiel.


Aan de onderzijde voorzien van antislip om verschuiven tegen te gaan. Om makkelijk in de caravan te stappen, zijn er diverse maten en soorten opstapjes. Ook voor de camper trapjes bent u bij De Kampeermarkt op het juist adres.


Dit alles gaat voor de vaste prijs van 1euro in koop. Te koop dukdalf opstapje en tafel. Een grote collectie voortenten, tenten en kampeerartikelen.


Wanneer het lastiger wordt om uw been ver op te tillen om in het bad te komen kan een verstelbaar opstapje u helpen om dit te vergemakkelijken. Een groot voordeel van het verstelbare opstapje voor het bad niet alleen is te gebruiken om in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts