woensdag 29 augustus 2018

Curcuma plant overwinteren

Curcuma plant overwinteren

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Verwen Je Naasten Met Kerstmis.


Groot assortiment gedroogde kruiden. Kwaliteit gecontroleerd volgens Europese normen. Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Ze staat het liefst op een lichte en zonnige plek op de vensterbank maar ook in de serre of op het balkon bij een temperatuur vanaf 15°C. Sterker nog, ze geeft de voorkeur aan vochtige potgrond. U kunt de grond verbeteren door er compost door te mengen.


Curcuma plant overwinteren

In de volle grond kan de saffraanwortel niet overwinteren. Info over curcuma plant overwinteren. Resultaten van zoekmachines! Evenals de alom aangeboden C. Best geschikt voor een warme en vochtige kas als je hem in mooie conditie wilt houden. Deze geneeskrachtige plant behoort tot de familie van de Zingiberaceae of gember-achtige.


De kurmuma kan ook goed als kamerplant in huis gehouden worden. Curcuma is overigens een gember. Dit maakt deze bloem dan ook een van de meest omvangrijkste geslachten uit de botanica. Een warme zonnige plek zorgt ervoor dat de plant mooie grote bloemen maakt die wel weken kunnen bloeien.


Curcuma plant overwinteren

Voor 12u Bestel Morgen Geleverd. De geelwortel, de kurkuma, staat ook wel bekend in diverse vormen als kamerplant. Planten zie onze aanbiedingen! Bij deze plant wordt er aanbevolen de luchtvochtigheid hoog genoeg te houden (). Dit kan dus beïnvloedt worden door bijvoorbeeld een bakje met water neer te zetten wat verdampt.


Uiteindelijk is het een tropische plant. Een goede indicatie dat de plant tot wasdom is gekomen is als de bladeren geel beginnen te kleuren en de stengels beginnen te drogen. Op dit moment kunnen de kurkuma wortelstokken worden geoogst.


De plant rijpt meestal in tot maanden na het planten. Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren. Zet de plant op een warme, lichte en tochtvrije plek.


Zij komt ook voor in India, Maleisië en Pakistan. De statige plant heeft ranke, krachtige stelen, grote uitwelvende bladeren en zeer rijk bloeiende bloemen. Kurkuma is waarschijnlijk een van de gezondste kruiden in de wereld. Medische experts beweren dat dit kruid meer dan 6preventieve en therapeutische voordelen biedt.


Daarnaast wordt ook curcumine uit de wortel gewonnen. Het grootste deel van de kurkuma-oogst komt uit India. Subscribe Subscribed Unsubscribe 262.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts