vrijdag 3 augustus 2018

Phlox wit

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Kruipphlox is verkrijgbaar in een reeks van kleuren van rood , blauw, wit of roze. Doordat de plant laag blijft is het nuttige bodembedekker.


Ook goed te gebruiken als randjes plant. Je hebt laagblijvende , bijna bodembedekkende soorten Phloxen , ideale rotsplantjes en je hebt de gekende hoogopgaande vlambloemen die tal van borders verrijken. Phloxen onderdrukken onkruid en vragen weinig aandacht.

Op kalkrijke kleigrond doen ze het minder goe daarom is het beter om dan tuinturf, compost of zand door de grond te mengen. In het najaar of het voorjaar de stengels tot de grond afknippen. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten.


Ik heb alleen de hogere soorten die in een rijke schakering van kleuren en dus ook effecten beschikbaar is. Tijdens de bloei geven de planten een opvallend kleurrijk vlak in de border, daarom worden het ook wel als structuurplant gebruikt. Het Oudgriekse woord phlox betekent vlam. Waarschijnlijk vanwege de vlammendrode kleur van de wilde soort. Wat bijmesten in het voorjaar stellen ze op prijs.


Ze sterven in de winter bovengronds af.

Vandaag bestellen = Morgen in huis! Floksen zijn prachtige bloeiers. Deze opgaande phlox soorten bloeien van juli-oktober. De opgaande soorten zijn in vele kleuren verkrijgbaar.


Zeer gezonde helder witte phlox , geen last van meeldauw, geurend en betrouwbaar. VI-IX zon-halfschaduw 50. Grondsoort: Phloxen houden van een goed doorlaatbare gron vochtig en vruchtbaar, geef ze daarom jaarlijks mest, zo verkrijg je ook dikkere bloemen. Ook de handelskwekers en exporteurs weten dat en ontwikkelen lage Phloxen, zodat er zoveel mogelijk op een Deense kar vervoerd kunnen worden. Want tegenwoordig kopen we toch alles bloeiend?


Phlox planten Zomerbollen voor uw tuin. Wij verkopen het hier op de kwekerij voor € 4(normaal € 450). De bloemen trekken veel vlinders. Het blad is groenblijvend in de winter. Ze geven de voorkeur aan licht droge en doorlatende grond.


Dit zijn de vroegbloeiende Phloxen en de zomerbloeiende Phloxen. Geurende phlox wit Voor decoratieve accenten in uw tuin gedurende de hele zomer. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken.


De phlox tovert de mooiste kleuren in uw tuin en is veelzijdig inzetbaar. De heerlijke geur is speciaal voor de echte liefhebber.

BALDURS geurphlox is het summum van de zomerbloemen en zeer geschikt als snijbloem. De vaste planten zijn winterhard. De plant is uiterst winterhard! Ze kunnen ook verdeeld worden in voorjaars-, zomer- en herfstbloeiers. Kruipphlox ( phlox subulata Emerald Cushion Blue) bodembedekker - 6-pack - stuks.


Levertijd: - werkdagen, verzendkosten: € 95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts