woensdag 8 augustus 2018

Dunne steigerhout planken

Zoek naar steigerhouten planken op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nú Planken in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Dit zijn de ideale planken gebruikt steigerhout voor wanden vloeren lambrisering enz enz.

Deze nieuwe vuren plank van mm dikte noemen wij dunne steigerplank omdat een normale standaard steigerhouten plank mm dik is. We hebben onbehandelde planken : van smalle latjes tot brede planken. Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn.


Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar. Steigerhout kopen gaat heel eenvoudig via onze website. Let ook op onze steigerhout aanbieding.


Vandaar dat ook wij, een mooi assortiment in steigerhout hebben geselecteerd.

Wanneer u een een minder zware oplossing zoekt kunt u gaan voor deze 18x195mm steigerplanken. De planken zijn stevig en met het juiste onderhoud zullen ze tientallen jaren meegaan. Hout is een natuurlijk materiaal en heeft zowel een stoere, als een warme uitstraling.


Perfect dus om jouw interieur een persoonlijke twist mee te geven. De steigerhout planken zijn verkrijgbaar bij KARWEI in verschillende afwerkingen. Koop of Verkoop dun steigerhout op Marktplaats.


Doe-het-zelf en Verbouw Hout en Planken Verwijder filters. ZELF kan bevestigen met sterk dubbelzijdig tape. Zo creëer je helemaal zelf thuis die stoere maar oh zo gezellige uitstraling. Klik hier voor de instructies.


Wij hebben naast nieuwe en gebruikte planken met de standaard maat van 2cm ook extra dikke en dunne steigerplanken van 2cm, 5cm en 6cm dikte. Met houten gevelbekleding of rabatdelen geeft u de gevel van uw huis of bijgebouw een andere uitstraling. Kijk wat GAMMA op dit gebied in huis heeft.


Plank is fijn bezaagd en ca 30mm dik, 200mm breed en 250cm lang. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De Jong Handelsonderneming BV, is één van de grote Nederlandse importeurs van steigerplanken. Ook leveren we alle bijpassende benodigdheden zoals steigerhoutbeits en bevestigingsmaterialen.


Wij leveren aan de groothandel, maar ook de consument die slechts enkele planken nodig heeft. Onze langste plank is meter lang. U kunt het gedroogde steigerhout ook door onze vakmensen op de gewenste lengte te laten zagen.


Ben je bezig met een klusproject en heb je goed hout nodig? Maak bijvoorbeeld je eigen houten tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts