woensdag 22 augustus 2018

Egelhuis kopen

Een ruim assortiment aan knusse huisjes voor egeltjes. Bestel uw egelhuisje voordelig! Snelle en betrouwbare levering.


Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Egelhuisjes van alle merken op beslist.

Advies over het plaatsen van een egelhuisje en over voeding van egels. Een diervriendelijk egelhuis voor uw tuin kunt u kopen via egelhuis. Zo vindt u bij ons ook egelhuisjes. In dit egelhuis kunnen egels veilig hun winterslaap doorbrengen. De meest verkochte egelhuizen worden hieronder toegelicht.


Wil je een egelhuis kopen met een natuurlijke uitstraling? De Wildlife World egelhuis is een natuurlijk model en biedt een veilige verblijfplaats voor egels. Biodiversiteit in de tuin is belangrijk en zie daarbij dieren als kikkers, padden, eekhoorns en egels niet over het hoofd!

Je kunt ze in jouw tuin verwelkomen door voldoende beschutting te bieden met begroeiing zoals struiken, maar ook door het plaatsen van een speciaal egelhuis , paddenhuis of eekhoornhuis. Koop hem nu voor €4dit speciaal ontworpen onderdak is perfect voor egels en andere kleine gedierte om de winter te overw. In het najaar gaan egels op zoek naar een geschikt onderkomen om de winterslaap in te zetten.


Dit nest wordt ook in het voorjaar als kraamkliniek gebruikt. Wanneer is de beste tijd voor het installeren van het egelhuis ? In de periode van oktober tot maart hebben egels een plek nodig voor hun winterslaap. De nestbouw begint soms al in oktober. Sommige egels veranderen in februari nog van nestplaats. Daarom kunt u uw egelhuis op ieder tijdstip gedurende de winter plaatsen.


Ze houden hun winterslaap in een winternest gemaakt van droge bladeren, meestal onder een heg, tussen houtblokken, in een schuurtje of egelhuis. Gooi de afgevallen bladeren in je tuin daarom niet weg, maar hark ze op een hoop. Zo bied je ze een veilige winterplek. We beginnen met het maken van de inlooptunnel naar het egelhuis.


Met schoeven of spijkers zetten we de tunnel in elkaar. Help egels in de winter door het plaatsen van een egelhuisje. Warm en veilig overwinteren.

Diverse huisjes en egelvoer beschikbaar. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Maar in ons uitgebreide assortiment kunt u voor nog veel meer leuke dieren nestkasten vinden! Denk bijvoorbeeld aan vleermuizen, eekhoorns en bijenhotels. Een natuurlijk egelhuis kopen van het merk Wildlife World.


De egelhuisjes zijn perfect voor egels om tijdens de winter in te zitten. Voor egels is een goed nest van levensbelang om de winter door te komen. Hedendaags ontbreekt het echter in ons opgeruimde landschap aan mogelijkheden voor de egel om een nest te bouwen. Het egelhuis is een perfect onderkomen voor de egel. Tips: - De kans op bewoning zal groter worden als men er.


Een egelhuis is steeds een leuk gegeven in de tuin. Door het verdwijnen van natuurlijke nestplaatsen kunnen de egels al onze hulp gebruiken. Honden,poezen,aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Egels leven daar waar struiken, heggen en dergelijke beschutting bieden. U kunt ze dus ook aantreffen in dichtbegroeide tuinen.


U trekt egels aan door speciaal egelvoer of een egelhuis in de tuin neer te zetten en een schoteltje met water te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts