donderdag 23 augustus 2018

Marmeren plaat patisserie

Zoek naar marmer plaat op de nieuwe KensaQ. Kortom, het hebben van een marmeren plaat in de keuken is vooral handig op het gebied van de patisserie. Aan het hebben van een marmeren plaat zitten daarentegen wel wat haken en ogen.


Het zijn redenen die de meeste mensen ervan weerhouden om een marmeren plaat aan te schaffen. Een van de grootste redenen is de prijs. Ik vind de marmeren plaat een goed artikel.

Hij is groot genoeg om deeg op uit te rollen. En ook voor het temperen van chocolade is hij fantastisch. Hierdoor blijft hij niet stevig staan op mijn composieten aanrechtblad.


Maar met stukjes rubber onder de pootjes heb ik dit probleem. Wij hebben een breed assortiment voor keukenbladen, badkamers, vloeren, wandbekleding, trappen, vensterbanken en nog veel meer! Wij zijn binnenkort weer terug!


Gebruik de plaat dus niet in de oven. Indien je brood wilt bakken of pizza’s neem dan een plaat van graniet, deze is harden en minder poreus.

De plaat kan wel in de vriezer, dit is geen probleem. In de patisserie wordt deze plaat voornamelijk veel gebruikt, denk hierbij voornamelijk aan het temperen van chocolade. De snijplank is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit marmer en gaat dan ook lang mee. Naast dat u de plank als snijplank gebruikt kunt u de marmeren plank ook gebruiken als serveerplateau.


De plank is eenvoudig schoon te maken met een sopje. Niet geschikt voor de vaatwasser. Ook voor een marmer plaat op maat! Ga direct naar onze SALE wit Bianco Carrara marmer. Dit maakt ons uniek in Nederland!


Marmer is tijdloos, stoer en stijlvol. Onze marmeren platen kunnen wel bij ons worden bekeken door particulieren, maar wij leveren echter business to business. Veel van onze plaatmaterialen staan ook in de online stock met foto’s, afmetingen, stuks en afwerkingen. Wij leveren helaas geen maatwerk.


U kunt wel een marmeren plaat bij ons uitzoeken en bestellen via de vakhandel. Al heel lang was ik op zoek naar een mooie marmeren plaat. Ik ging actief op zoek zodra ik wist dat ik een boek ging maken en kwam uit bij Lijns, een webshop vol met marmeren producten.


Patisserie bladen uiteraar maar ook onderzetters, letters, kaartenhouders en trays kun je hier bestellen. Het marmer Botticino Classico is een klassieke marmersoort met een lichte kleur, vergezeld met licht bruine aders.

Deze aders lopen door over het gehele oppervlak en. Ook heb ik, om kopjes goed kwijt te kunnen kleineren bladen in de roltafel gelegd. De zachte kleuren van hout en marmer staan prachtig en ik ben er dan ook heeeeel blij mee!


Pizzabakkers in Italië bewerken hun pizzadeeg vaak op een marmeren ondergrond. Enerzijds is dat een beetje traditie, maar marmer is ook functioneel. Kijk op deze website voor allerhande mogelijkheden met marmer. Bieden we het niet standaard aan dan kunnen we het waarschijnlijk voor je maken.


Zelfs vormen als de “CROSS” kunnen we snijden uit ons marmer. Maar ook marmeren platen, patisserie planken, onderzetters, losse tegels en nu ook ronde bladen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts