dinsdag 21 augustus 2018

Glazen bloempot

Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Alle merken voor de laagste prijs. Bloembakken voor lage prijzen. Pot glas Alyssa 25x25cm. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen, die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Ideaal om je bloemen in te zetten of gewoon als decoratie.


Rood gekleurde glazen vaas met een hoogte van ongeveer cm.

Diameter: bovenkant binnenzijde cm. Glazen pot in metalen houder. Jouw favoriete bloemen en planten geef je een speciaal plekje in een mooie bloempot , waardoor ze nog beter tot hun recht komen.


Op fonQ vind je verschillende soorten bloempotten van diverse merken. Van goud tot zwart en van groot tot klein: voor iedere ruimte en smaak is er wel een passende bloempot te vinden. Een bloempot van keramiek met een glanzend zigzagdessin in de kleuren zwart en wit. Leuk om bijvoorbeeld een cactus of vetplant in te zetten.


De bloempot staat op drie pootjes. Combineer de bloempot met de normale bloempotten in verschillende hoogtes, dat zorgt voor een speels effect. Vind de nieuwste collectie.


Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk dan het aanbod bloemenvazen verkrijgbaar in de webshop van Blokker.


Zet er echte bloemen of kunstbloemen in voor een kleurige en levendige sfeer in huis en kies wat het beste bij jou past. Een handgeblazen, glazen ronde bloempot. Ontworpen door glasblaas-specialist Peter Svarrer voor de Deense designstudio Holmegaard.


Het heeft een aantal jaar en talloze houten vormen gekost om de perfecte glasbolling voor de pot te creëeren, zodat deze het licht op zijn mooist reflecteert.

Een plantenschotel vangt overtollig water op uit je bloempot. Dit zorgt dat de plant langer kan drinken én voorkomt dat de wortels gaan rotten omdat ze te nat staan. Buitenpotten kun je alleen binnen zetten met een bloempot schotel, onderschaal of plantenonderzetter, omdat deze potten altijd gaatjes hebben aan de onderkant. Transparante glazen bloempot Chris hangt in een leuke zwarte metalen driepoot.


Deze bloempot is speciaal ontworpen voor de plantenstandaard en is gemaakt van gepoedercoat staal, perfect in lijn van de plantenstandaar die is gemaakt van draadstaal. Combineer de hoge en lage plantenstandaards met elkaar voor een speels en luchtig effect. De wire bloempot van Menu is een blikvanger in je interieur. Design keramiek, bloempotten en vazen. KARWEI heeft plantenpotten, plantenbakken en bloembakken in alle soorten, maten en materialen.


Behalve kunststof en aardewerk verkopen wij exemplaren van metaal, keramiek, beton en hout. Hieronder vind je eveneens hangende potten, plantenpotten met een glazen stolp, rekken en modellen op poten. Fuchsia roze glazen vaas met een hoogte van ongeveer cm. Of het nu gaat om een bloempot voor op de vensterbank of om een exemplaar voor buiten op het terras, met ons aanbod kun je alle kanten op. Hout, kunststof, aardewerk en nepgraniet zijn de materialen die het vaakst gebruikt worden voor het maken van bloempotten.


Uiteraard zijn ze er vervolgens nog in allerlei kleuren. Vintage bloempot van terracotta voor aan de wan evt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts