donderdag 9 augustus 2018

Wijnvaten groothandel

Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Opa Freek levert regentonnen aan bedrijven (tuincentra etc.). Alléén eiken vaten vanaf 2ltr.


Dit zijn gebruikte wijnvaten , eigen import uit Frankrijk.

De grootste keus in houten regentonnen van Midden-Nederland. Altijd al een regenton willen hebben in de tuin? Of is uw huidige ton toe aan vervanging? Er zijn 2eikenhout wijnvaten groothandel leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Zeer mooie origineel frans houten eiken wijnvaten van 2liter uit bordeaux of bourgondië blank eikenhout.


Hé, leuk dat je op onze site terecht gekomen bent! Ben je opzoek naar sfeervolle producten voor in huis, tuin, winkel? Gebron Trading is groothandel van een groots.

Mooie gebruikte eiken wijnvaten. Barrel Atelier is geen wijnvat groothandel. Het is dan zelfs mogelijk om losse wijnvat deksels of halve wijnvaten te bestellen. Regentonnen koop je online bij Regenton.


Bestel uw regenton eenvoudig in onze webshop. Ook voor uw horeca decoratie, kerst en relatie geschenken en sauna(kuipen). Ons assortiment aan wijn en portvaten is de afgelopen jaren uitgebreid naar een van de meest diverse in nederland! Waar komen onze vaten vandaan?


Zo goed als nieuw Ophalen. Uit interesse voor duurzame en milieuvriendelijke producten zijn wij begonnen met het recyclen van wijnvaten tot regentonnen en bloembakken. Deze inmiddels uit de hand gelopen hobby heeft ertoe geleid dat wij het meest complete assortiment regentonnen hebben van Midden-Nederland. Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt van eiken- en kastanjehout, door Wijnvat. Door eigen import kunnen wij een constant e voorraad aa nbieden.


Bekij k het ruime aanbod Wijnvaten , Bloembakken, Loungesets, Statafels, Hondenhokken enzovoort. Onze dikwandige eiken 2ltr transport wijnvaten zijn één tot zes jaar oud. De wijnvaten zijn prachtig als decoratie of als regenton te gebruiken.


Deze stoere eiken wijnvaten zijn door weer en wind op een natuurlijke manier verouderd.

Eiken wijnvaten uit Frankrijk. Daardoor is de wijnvat Brandy prachtig vergrijsd en getekend. Wij zijn gespecialiseerd in eiken vaten, RVS vaten, olijfolie vaten en brouwmaterialen. We leveren in Nederlan Belgie en Duitsland en hebben onze winkel en magazijn. Groot of klein, nieuw of gebruikt, wij hebben ze staan.


Authentieke wijnvaten , gemaakt van kastanje- en eikenhout en te koop op wijnvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts