dinsdag 7 augustus 2018

Ecostyle zevenblad

Groot aanbod ECOstyle producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Koop Hier Alles van ECOstyle Voor je Dier. Voor 21:00u Bestel Morgen in Huis!


Ecostyle zevenblad

Juist de aanpak van de wortels bij lastige onkruiden als zevenblad of paardenbloem is belangrijk om hergroei te verminderen. Door het uitgebreide wortelstelsel wordt zevenblad ervaren als een hardnekkig onkrui heb je eenmaal zevenblad in de tuin dan moet je direct aan het bestrijden. Met het Ultima onkruid assortiment wordt niet alleen het onkruid bovengronds aangepakt maar ook de wortel. Als het plantje eenmaal in je tuin is gelan krijg je het er namelijk bijna niet meer uit.


Dat ervaart ook Harmke Pijnacker uit Ferwert. Zevenblad wordt ook wel tuinmansverdriet genoemd. Toen het zevenblad zo hoog stond dat ze haar hortensiastruiken nauwelijks nog kon zien, riep ze ons TuinTeam te hulp. Bestrijdt van blad tot en met de wortel.


Ecostyle zevenblad

Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Dit onkruid groeit onder de grond door en woekert vaak door de hele tuin. Ultima zevenblad is een effectieve 1 ecologisch verantwoorde onkruidbestrijder tegen zevenblad.


Ultima tegen zevenblad is een biologisch afbreekbaar onkruidbestrijdingsmiddel. Pakt zowel de bovengrondse als de ondergrondse delen aan. Alle soorten Ecostyle Dierproducten, scherp geprijsd en morgen in huis. Discount4pets, je online dierenwinkel. Bij ons bestel je voordelig jouw dieren producten!


Dit veelzijdige bestrijdingsmiddel is biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoor dus vriendelijk voor het milieu. Het werkt vanaf het blad tot in de wortel. Voor een effectieve bestrijding is twee keer behandelen noodzakelijk. Maak het concentraat (dosering is 1ml per liter water) aan.


Bespuit vervolgens het te bestrijden onkruid goed nat (tot druipens toe). Kies daarbij een moment uit dat het warmer is dan graden. Dit product is 1 biologisch verantwoord en bestrijdt zowel het blad als de wortel. In de ECOstyle webshop vind je biologische bestrijding voor plagen in je tuin en natuurlijke producten voor je paard. Alle overige ECOstyle producten zijn in Nederland breed te verkrijgen in de tuin- en diervakhandel.


Ecostyle zevenblad

Al ruim jaar biedt ECOstyle natuurlijke producten voor tuin en dier. Deze spray van Ecostyle tegen zevenblad is biologisch afbreekbaar en kan op elk soort terras of bestrating gebruikt worden. Let er op dat de zevenbladen goed natgespoten moet worden en dat de spray het beste werkt vanaf 10ºC.


Na gebruik week wachten met het zaaien en planten. De aanwezigheid van zevenblad betekent ook een goede grond. Maar over de schermbloemige zevenblad wordt over het algemeen geschreven als een lastig ongewenst en invasief gewas, een on-kruid.


Coniferen gedijen niet als er zevenblad groeit en de hechte laag die de plant vormt, smoort veel andere, lagere planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts