maandag 20 augustus 2018

Varkenswangen kopen

Varkenswangen kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Varkenswang is uitermate geschikt voor slow cooking. Langzaam gegaard in wijn, bier of bouillon krijgt de varkenswang een heel verfijnde smaak en een mooie, botermalse bite. Onze varkenswangen zijn nagenoeg schoon, u verwijdert hier en daar eventueel nog een vliesje of een vetrandje en u kunt aan het werk.


Neem de varkenswangen uit de marinade, dep ze droog en wrijf ze in met het boter en suikermengsel. Smelt gram boter in een pan. Bak de wangetjes rondom bruin. Giet de bouillon erbij en de helft van de marinade.


Doe een deksel op de pan en laat de varkenswangen , afhankelijk van de dikte tot 1. Niet ingevroren, maar vers en gekoeld thuisbezorgd. Vandaag bestel morgen in huis! Waarom verkopen wij Iberico vlees? We streven er naar om vlees te leveren van de hoogste kwaliteit.


Varkenswangen kopen

Omdat er nu eenmaal maar een paar maanden “bellota’s” voor handen zijn kopen we alles diepvries. Dit doen we bij voorkeur uit de periode die de Spanjaarden “Montanera”noemen. De saus van de varkenswangen is als het goed is ingekookt en al lichtjes gebonden door de bloem aan de varkenswangen. Indien je toch een dikkere saus wenst kun je beter voorzichtig het vlees uit de kom halen en je vloeistof indikken door middel van een Beurre manié.


Dit is een andere manier om te binden op basis van bloem en boter. Misschien zijn varkenswangen voor veel mensen nog een onbekend product, maar ze zijn zeer de moeite om uit te proberen. Het zal wellicht niet bij die ene keer blijven, want het vlees is smaakvol en boterzacht als je het gebruikt in een stoofschotel.


Jeroen serveert frieten bij deze stoofschotel met een lekker biertje. Ze verschijnen in trendy kookbladen in de mooiste recepten. Jazeker, de wangetjes behoren tot de. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Met de grootste zorg stellen wij onze voedingswaarden ter beschikking op basis van de informatie afkomstig van onze leveranciers. Online vlees bestellen zoals dry aged steaks, braadstuk, spareribs, picanha en ossenhaas. Het is echter niet uit te sluiten. Thuisbezorgd in Nederland en België door de online slager. Het heerlijke nazomerweer leent zich mooi voor langzaam gegaarde gerechten van de barbecue.


Varkenswangen kopen

Zoals dit stoofpotje van varkenswangen met perzik bijvoorbeeld. Je maakt het in een ‘Dutch Oven’, een gietijzeren pan. Na een korte voorbereiding is het een kwestie van je barbecue op een lage temperatuur houden en het vlees zachtjes laten stoven.


Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar in een kom en laat de varkenswangen hier minimaal uren in marineren. Vermeng gram boter met gram bruine suiker. Bestel nu je varkenskoontjes stoofvlees bij online slagerij BeefSteak. Reserveer uw vlees online, wanneer u wil!


Colruyt-winkel van uw keuze. Het zijn de kaakspieren van het varken, in dit geval van het Iberico-varken. Een prima spier voor allerlei slow-cookingexperimenten. Artikelen die per kg worden verkocht.


Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. De o-zo-belangrijke saus brengt Jeroen op smaak met een eerlijk en authentiek Belgisch kriekbier, wat peperkoek, mosterd en kersenconfituur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts