vrijdag 18 maart 2016

Deklat schutting

Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie schuttingen hier! GAMMA verkoopt afdeklatten van hout en van composiet.


Schuttingen tegen de laagste prijzen. Een houten profiel om een hoek te maken maakt de afwerking van een timmerklus erg gemakkelijk.

Hiermee ziet de schutting er niet alleen mooi afgewerkt uit, maar het is ook ter behoud van de schutting. Het water blijft dan namelijk niet op de tuinschutting staan. Voor het plaatsen van de afdeklatten voor schuttingen zijn er natuurlijk meer materialen nodig dan alleen de afdeklatten. Afdeklatten voor schuttingen plaatsen. Bekijk alle soorten afdeklatten (o.a. hardhouten en aluminium) en laat uw bestelling direct voordelig thuisbezorgen!


Geef uw schutting net dat beetje extra uitstraling met deze mooie geïmpregneerde piramide afdeklat ! Door de piramide afwerking aan de bovenkant kan regenwater niet op een tuinscherm blijven liggen, wat ten gunste komt van de levensduur ervan. Deze afdeklat is geschikt voor zowel horizontale als verticale tuinschermen.

Deze grenen latten zorgen ten eerste voor een mooie en elegante afwerking van de schutting. Daarnaast zal er met behulp van de afdeklatten op de schutting geen water op het hout van de. Bij het toepassen van afdeklatten voorkomt u dat er water op uw schutting blijft liggen waardoor u de levensduur van uw schutting weer iets verlengt. Tevens is het voor het zicht ook zeer fraai en. Een afwerklat staat chique en zorgt voor een bescherming van uw schermen.


Met een afdeklat werkt u uw schutting mooi af. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw tuinscherm. De 2-planks afdeklatten zijn geschikt voor rechte tuinschermen met horizontale planken.


Een schutting of tuinscherm biedt je precies dat. Bovendien zijn schuttingen niet alleen functioneel, een schutting is ook een volwaardig onderdeel van je tuin dat het aanzien waard is. Bij KARWEI heb je keuze uit diverse soorten schuttingen , materialen en kleuren, waarmee je van je tuin een plek maakt waar het goed toeven is. Kies uit 3producten vanaf € 199. We hebben diverse soorten afdeklatten in ons assortiment te gebruiken op je schutting.


Een afdeklat voor schuttingen bestel je eenvoudig online in onze webshop. FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. De houten afdeklatten hebben een lengte van 180cm, de buitenmaat is 7cm, de binnenmaat is 4cm.


Door de afdeklat te monteren boven op de schutting is wordt de levensduur van het hout verlengt. De meest voorkomende afdeklat heeft een sponning in het hout gefreesd.

Ons grenen hout assortiment is altijd geïmpregneerd onder hoge druk. Door een combinatie van tuinschermen en afdeklatten creëert u een schutting die geheel naar wens is. Om de schuttingdelen te bestellen kiest u een tuinscherm en de bijbehorende afdeklatten. Op de productpagina van het tuinscherm of de afdeklat van uw keuze staat aanvullende informatie over de toepassing en de eigenschappen van de producten. Wij bieden keuze uit een groot assortiment schuttingen online.


Al onze grenen en vuren schuttingen zijn geïmpregneerd behalve de hardhouten schuttingen. Hieronder treft u ons aanbod schuttingen aan en kunt u, indien gewenst direct online een offerte samenstellen. Elk type schutting heeft zo zijn eigen voordelen: Een metalen schutting is erg robuust en onderhoudsvriendelijk. Een composiet schutting heeft de uitstraling van hout, maar niet de onderhoudsvereisten door het gebruik van kunststof, terwijl tuinschermen een mooie natuurlijke en rustieke uitstraling creëren. Oerdegelijke kwaliteit, rustieke uitstraling en superstrakke afwerking staan garant voor een topproduct.


Daarom kunnen wij schuttingen en schutting hout uit voorraad leveren. Wij kunnen dit tegen een scherpe prijs aanbieden en tegen een geringe vergoeding bij u thuis afleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts