maandag 21 maart 2016

Flexibele tuinslang blokker

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Geen knikken en knopen meer. Sproeien zonder knoop of knik met deze XXL flexibele tuinslang! In een handomdraai bij u geleverd.


Specialistisch advies nodig? Tuinslangen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Handige, flexibele tuinslang Wanneer u de Xhose pro aansluit op uw kraan groeit deze automatisch tot drie keer zijn originele lengte, zo kunt u overal makkelijk bijkomen. Dit is dus een handige tuinslang.


Zodra u de kraan dicht draait zal de tuinslang weer krimpen en is hij gemakkelijk op te bergen. Hij is niet alleen compact maar ook erg licht. Hierdoor is deze slang beschermt tegen platdrukken.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Deze slang heeft een lengte van meter en een diameter van 19mm. Flexibele tuinslang uitrekbaar tot meter. Deze groene tuinslang is flexibel en uit te rekken tot 3x meter, waardoor er een… Meer.


Een flexibele tuinslang kan zich door de waterdruk twee a drie keer verlengen ten opzichte van de aanvangstlengte. Een uitrekbare tuinslang is daarmee ideaal om klein te bewaren maar wel de benodigde lengte te kunnen bieden. Stel deze tuinslangen niet bloot aan hete temperaturen.


Flexibele tuinslang blokker

D it is niet zo maar een tuinslang , maar een automatisch rekbare tuinslang. Zodra het water door de flexibele waterslang loopt, rekt deze slang 3x in lengte uit. Zo is de tuinslang nog niet uitgerekt meter en uitgerekt meter. Lastig opbergen Nadeel is daarnaast het opbergen. Bestel nu uw flexibele tuinslang in onze webshop!


De XXL Hose tuinslang is een ware revolutie. Nooit geen knikken of knopen meer! Nergens goedkoper en levering binnen uur. Morgen al in huis vanaf €14.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met een stugge tuinslang kan je niet op elke plek in de tuin komen, helemaal niet plakken die moeilijk te bereiken zijn. Daarnaast knikt deze tuinslang niet en raak de flexibele tuinslang ook niet snel in de knoop. Bij Praxis vindt je alles voor de bewatering van jouw tuin. Bekijk sproeiers, tuinslangen, buitenkranen en meer tuinbewatering.


Zo zie je direct of een flexibele tuinslang voor jou flexibel genoeg is, of een uitrekbare tuinslang voldoende bereik heeft. Veel van die informatie vind je natuurlijk ook online, zoals welke lengte oprolbare tuinslang past bij een bepaald type haspel. Daarom is online een tuinslang kopen bij KARWEI net zo makkelijk. De vinyl tuinslang is een lichtgewicht alternatief voor de rubberen tuinslang.


Veel mensen gebruiken een klassieke tuinslang die je moet afrollen voor gebruik, maar slangen waarbij dat niet hoeft, worden steeds populairder. Ze zijn ook meestal het minst dure type tuinslang. Dit zijn bijvoorbeeld flexibele tuinslangen die pas uitzetten als er water doorheen stroomt en tuinslangen in spiraalvorm.


Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig. De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel.


Op deze pagina vind je alle tuinslangen uit ons. Wil jij de tuinslang direct in huis hebben? Reserveer deze dan online en haal de tuinslang af bij jouw HORNBACH vestiging.


Als je voor gemak gaat, bestel de tuinslang dan in onze webshop. Met klik voeg je de tuinslang toe aan je winkelwagentje. Daarna kun je simpelweg de betaling voltooien en de tuinslang wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts