woensdag 30 maart 2016

Tuintafel 120

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Hoge tuintafel HibaWanneer de indus-trend naar buiten komt, brengt de hoge tuintafel Hiba uw terras, balkon of tuin, een prachtige vintage toon om te genieten van de prachtige zomeravonden.

De tuintafel is verkrijgbaar in verschillende maten. Een tuintafel is eigenlijk niet te missen in je tuin. Het geeft je de mogelijkheid om heerlijk buiten te genieten van het mooie weer onder het genot van een hapje en een drankje.


De houten tuintafels in onze collectie geven je tuin een warme, maar ook robuuste uitstraling. Wanneer je niet op zoek bent naar een volledige tuinset, kun je bij vidaXL terecht voor alleen een tuintafel of alleen tuinstoelen. Deze kun je vervolgens zelf met elkaar combineren, waardoor je een unieke set creëert. Aan een tuintafel kan je gezellig buiten eten en genieten van de zon.


Tuintafels zijn het middenstuk van de tuin. Ook zijn de tafels er in veel verschillende soorten materialen die allemaal goed tegen weersomstandigheden kunnen.

Terrastafel - tuintafel ovaal marmer gietijzer 1x cm. Bistrotafel met ovaal marmeren blad. Het onderstel is van gietijzer en het tafelblad van marmer. Granieten tuintafel Edam 1cm. Ronde granieten tuintafel van het merk Studio 20.


De granieten tuintafel Edam heeft een onderstel van staal welke afgewerkt is met een antraciet poedercoating. Deze ronde tuintafel (ø 1cm) met matrixpoot is behandeld met een Old Teak Greywash. Het graniet is uitgevoerd in de kleur Pearl grey.


Uw eigen tuinset samenstellen? Eigenschappen ROUGH-Y dining tuintafel (ø 1cm) De ROUGH-Y dining tuintafel is een teakhouten tuintafel die is behandeld met een Old Teak Greywash. Hoes voor ronde tuintafel. Deze hoes voor ronde tuintafel kan dienen als een beschermhoes voor een ronde tuintafel of voor een ronde tuinset van 1cm.


De hoes heeft een mooie taupekleur die goed staat in iedere tuin. De bevestigingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de hoes goed op zijn plek blijft zitten. Kies uit 6producten vanaf € 290.


Ruim assortiment online bestellen! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online.

Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Teakhouten tuintafel : uit voorraad leverbaar. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Vanwege de grote vraag het hele jaar door hebben we altijd genoeg verschillende afmetingen teak tuintafels op voorraad. Indien u wilt langskomen om meteen een bepaalde afmeting teak tuintafel mee te nemen, bel of mail eventjes van te voren dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat. Daar hoort natuurlijk wel een tuintafel bij.


Je kunt er je eten of drinken op plaatsen, maar je kunt er ook iedereen aan laten zitten tijden de gezellige barbecue. Dit is de Emu Cambi Round tuintafel 120. De Cambi Round tuintafel van Emu heeft een diameter van 1centimeter en een hoogte van centimeter.


De maximale draagkracht is 1kilo. De tafel is gemaakt van gekleurd staal. Deze tafel is uitermate geschikt voor buiten en is bestand tegen alle weersinvloeden. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij.


Speciale prijs 35-Normale prijs € 4700. Bij Fonteyn zijn wij specialist in diverse tuinmeubels. Of u nu een grote tuintafel zoekt om gezellig aan te dineren met uw hele familie of een kleine ronde tuintafel die past op uw balkon. Als je natuurlijke materialen goed onderhoudt, worden ze op een mooie manier oud zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.


Een stukje lichter, maar net zo mooi als natuursteen, is een tuintafel met een blad van spraystone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts