donderdag 24 maart 2016

Dahlia bollen bestellen

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Profiteer van kortingen tot. Vandaag besteld is morgen in huis.


Dan zult u geen betere website kunnen vinden dan Fluwel. Als wij ergens verstand van hebben dan is het van bloembollen en toevallig zijn dahlia ’s één van de mooiste soorten bloembollen (of eigenlijk knollen), als u het ons vraagt. Kijk maar eens hoeveel gedaantes de dahlia kan aannemen.

Winkel gerund met behulp van PrestaShop. Welkom op de website van Verberghe Bloembollen. Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen.


Bestellen u kunt, als particulier, via de shop op deze website. U doet dit door eenvoudigweg de door u gewenste soorten in het winkelmandje te plaatsen. Lees daarvoor eerst de leveringsvoorwaarden die u vindt onder de link onderaan deze.


Ze zijn verkrijgbaar van januari tot mei. Het is een echte zomer bloeier, dus als u deze buiten wilt planten doe dat dan pas als het niet meer vriest.

Een tijdlang zijn dahlia ’s uit de mode geweest, maar die tijd is voorbij. De dahlia is weer helemaal terug en daar zijn wij bij Fluwel heel blij mee. Het is toch zonde als mensen deze prachtige bloem niet planten vanwege een modegril? Dat kan vanaf februari bij Bulbs4you. Dan heb je dus lang plezier van deze prachtige plant.


Omdat de planten in de zomer in bloei staan, is het belangrijk dat je de bollen voor mei geplant hebt. Lees er alles over op de site van Groei! Je kunt een dahlia ook stekken.


Gaat u dahlia in pot zetten dan kunt u direct hydrokorrels en potgrond bij ons bestellen. Uw bestelling kunt u thuis laten bezorgen of zelf afhalen bij een van onze afhaalpunten. Dahlia kopen bij Directplant. Zomerbloeiende bloembollen staan erg mooi op terras in potten.


Maar ook in bloemenborders zijn deze zomerse bloembollen goed te gebruiken en geven een prachtig resultaat. Wanneer dahlia knollen planten? Ze houden van warmte dus geef ze een zonnig plekje en plant ze niet te diep.


Al enkele honderden jaren haalt men dahlia ’s uit de grond om deze te laten overwinteren, met deze achtergrond kunnen we er zeker van zijn dat dit absoluut een goede methode is. Vanaf € 3gratis thuisbezorgd! Wij verkopen een groot assortiment Bloembollen voor scherpe prijzen!

Snel en gemakkelijk online kopen, vanaf 3gratis bezorgd. Direct na de laatste nachtvorst kunt u ze planten. Of start eerder in maart met potten in een serre of uw huis. Graaf een ruim plantgat en maak de aarde los. De plantafstand van de knollen van dahlia is - cm.


Omdat de seizoenen veranderen en wij zowel milde als strenge winters beleven zijn er intussen verschillende methodes om dahliaknollen de koude maanden door te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts