vrijdag 11 maart 2016

Speelhuisje met glijbaan en zandbak

Vind speelhuisje met glijbaan het nu op Kensaq. WICKEY speelhuisjes voor een top prijs - Meer dan 260. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Supersterke en stoere speelhuizen met glijbaan.

De rotsmuurladder en apenbalken bieden veilige en uitdagende opties voor een leuke klim naar de top en de glijbaan biedt een snelle en golvende afdaling naar de beneden. Onderin het huis tref je de zandbak met bar aan, zo kunnen ze onder de luifel even bijkomen van hun avonturen. Deze houten speeltoren met dubbele schommel en glijbaan , klimwand en zandbak.


Dit houten speelhuis van Plum is geschikt voor kinderen van - jaar. Onder de speeltoren zit een zandbak en krijtbord. Het houten speelhuis is gemaakt van Europees dennenhout (premium hout FSC-gecertificeerd).


Met speelhuis Max kunnen de kinderen alle kanten op.

Spelen, picknicken en zelfs logeren in het mooie grote speelhuis of lekker langs de glijbaan naar beneden suizen. Als ze daarmee klaar zijn kunnen ze zich nog uren vermaken in de enorme zandbak. Kan nog goed een 2e ronde mee.


Nieuwprijs rond de €80in een plastic raampje zit een. Op zoek naar een speelhuisje met een glijbaan ? Bij Van Ee hebben we een ruim assortiment met speelhuisjes en speeltorens waar een glijbaan bij zit. Zie ook: speelhuisjes met schommel, speelhuisjes met glijbaan en schommel.


Misschien wel het grootste houten speelhuis dat je ooit hebt gezien. Er is dus altijd wat te doen en je hoeft je niet te vervelen. Het huisje is zelfs groot genoeg om met je vriendjes en vriendinnetjes te logeren. Houd je van meer natuurlijke materialen, dan past houten buitenspeelgoed meer bij jou. Het aanbod van houten buitenspeelgoed varieert van een speelhuisje met glijbaan en zandbak , tot aan een schommel of een combinatie van dit alles.


Dit kinderspeelgoed kan zo uitgebreid gekocht worden als jij zelf wilt. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Vergelijk verhuurbedrijven.

Houten speelhuis EXIT Loft 5naturel is een prachtig en stoer speelhuisje met veranda, lange glijbaan en zandbak waar je heerlijk kunt spelen met vriendjes. Een trap om in het huisje te klimmen en vervolgens van de lange glijbaan naar beneden te roetsjen. En dan ben je nog niet uitgespeel want onder het speelhuis is ook nog een zandbak waar je met z’n allen zandtaartjes kunt bakken. Inclusief trap, glijbaan en onder het huisje een zandbak. Speelhuis met aanbouw op extra hoge poten.


Compleet speelhuis voor urenlang speelplezier. De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout en is van nature bestand tegen weersinvloeden. De houten zandbak is gemaakt van 20mm dikke planken en heeft een aanbevolen zandhoeveelheid nodig van ongeveer 2kg.


Ook heeft dit speelhuisje een zandbak onder het huis. Hier kan je met al je vriendjes zandkastelen bouwen. Dit speelhuis is vervaardigd van cederhout dat onderhoudsarm is en natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte, en houtrot heeft.


Hierdoor zijn de AXI speelhuisjes stevig en robuust, zodat het tegen een speelstootje kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts