donderdag 31 maart 2016

Gardena snoei

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven.


Voor iedere snoeiklus in de tuin is er een gepaste snoeischaar te vinden.

De comfort snoeischaren hebben net een extraatje waardoor ze comfortabeler werken. Het premium assortiment kenmerkt zich door kwalitatieve aluminium materialen. Pompen, beregening voor boven de gron maar ook beregeningsinstallaties voor onder de grond. Ook hebben wij veel soorten tuinslangen, sproeiers en besturing voor de beregening van uw tuin.


Voor gezonde planten, bomen of struiken wordt het aangeraden om vaak te snoeien. Want, snoeien doet groeien en dat zorgt voor een mooie en gezonde tuin. Met de heggenscharen kan je een buxus of struik mooi vormgeven. Daardoor is hij optimaal geschikt voor het knippen van bloemen, jonge scheuten en takken.


Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien.

De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. De zeer stevige aluminium handgrepen liggen goed en ergonomisch in de hand. Het bovenmes is van roestvrij staal en precisiegeslepen, het ondermes is gesmeed en kan opnieuw worden geslepen. De snoeischaren hebben een antikleefcoating op het bovenmes en het ondermes is van roestvrij staal.


De handgrepen zijn ergonomisch en zijn zacht aan de bovenkant. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel kunt snoeien. Hierdoor is de snoeischaar ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien. De ergonomische handgreep met softgrip zorgt voor maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen.


Door regelmatig planten, struiken en bomen te snoeien houd je niet alleen het groen in toom, maar je verzorgt ze ook nog eens optimaal. Gardena snoeizaag gebogen. Je verbetert namelijk de conditie van je boom of plant door de dode delen te verwijderen. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Haxo is de tuin- en vijverspecialist waar u voordelig kunt bestellen.


Met éénhandsvergrendeling om de snoeischaar veilig op te bergen. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Dankzij de telescopische steel heb je met deze snoeizaag een bereik tot wel meter hoog.


Met de smalle snoeikop snoei je eenvoudig op zelfs de meest lastig bereikbare plaatsen.

De handvatten zijn ergonomisch vormgegeven, wat inhoudt dat de snoeischaar goed in de hand ligt. Je hebt een slipvaste grip. Dit belast je polsen tijdens het knippen nauwelijks. Met de vergrendeling kun je de snoeischaar na gebruik weer veilig opbergen.


Dankzij het optimale knipcomfort van dit tuingereedschap wordt snoeien een stuk lichter en gemakkelijker. Snoeischaren zijn onmisbaar voor het werk in de tuin. Het grote assortimenten omvat artikelen van heggenscharen tot tuinslangen. Ergonomische en comfortabele producten om het je gemakkelijk te maken in de tuin!


Deze compacte snoeischaar kan takken met een maximale diameter van millimeter moeiteloos snoeien. De snoeischaar is voorzien van een antikleefcoating waardoor er geen vuil blijft plakken. Ideaal voor ranken en twijgen!


Eenvoudig, krachtig en nauwkeurig snoeien: Er werd een compleet assortiment aan innovatieve snoei - en takkenscharen geïntroduceerd dat voortdurend wordt uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts