donderdag 3 maart 2016

Aluminium schuttingpalen

Aluminium schuttingpalen

Bestel nu Simpel en Snel Online. Bezorging in heel Nederland. Goede kwaliteit en persoonlijk advies voor een lage prijs. De beste keuze tegen lage prijzen!


Aluminium schuttingpalen

Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Bent u op zoek naar een trendy en onderhoudsvrije schuttingpaal?


Deze serie aluminium schuttingpalen voldoet vast en zeker aan uw wensen! De mogelijkheden zijn zeer divers en door het gebruik van door u gekozen kleurpanelen en-of schuttingpalen is het mogelijk een geheel eigen gezicht aan uw schutting te geven. Aluminium en Composiet Palen en balken. Combineer uw composiet schermen met luxe aluminium tuinpalen of composiet vierkante palen in dezelfde kleur als uw tuinschermen.


De aluminium palen hebben wij zowel in de luxe aluminiumkleur als gepoedercoat in antraciet. De vierkante composiet schuttingpalen hebben wij te koop in antraciet, lichtgrijs en. Pluggen hebben wij helaas niet in ons assortiment. Op zoek naar onderhoudsvrije schuttingpalen , kies dan voor aluminium tuinpalen. Deze palen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en verkrijgbaar in de kleuren aluminium en gepoedercoat antraciet.


Woon je in Zaandam, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam? Daarnaast is het enorm sterk en in overvloed aanwezig en worden aluminium palen steeds vaker gebruikt. Deze aluminium palen hebben een houten kern.


Dit maakt aluminium uitstekend geschikt voor tuinpalen. Fraaie aluminium schuttingpalen met een platte kop. Deze tuinpalen zijn vervaardigd uit een aluminium behuizing met houten kern. Tegenwoordig worden aluminium schuttingen steeds meer toegepast als schutting voor in de tuin. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in aluminium schuttingen.


De schuttingen zijn van aluminium en hebben daarom unieke eigenschappen. Ze gaan vele jaren mee, zijn weerbestendig en vergen weinig onderhoud. Heb je gekozen voor een composiet tuinscherm, dan passen hier de composiet of aluminium schutting palen het beste bij.


HomingXL biedt aluminium schermen aan uit de Elephant MixMatch serie. Alle soorten I Tuinafscheiding! Deze zelfbouw schermen bestaan uit aluminium. In tegenstelling tot vele andere schuttingen is de aluminium schutting het gemakkelijkste te monteren door de aanwezige mes en groef zijde. Daardoor zijn de aluminium rabatdelen moeiteloos in elkaar te schuiven met de aluminium schuttingpalen.


Durf te combineren en ga voor schanskorven. De aluminium schuttingpalen zijn samengesteld uit een aluminium behuizing met stevige houten kern. Afmeting aluminium schuttingpalen : 7xcm. Met deze aluminium paal monteer je eenvouding je composiet schutting!


Uitvoering De palen zijn gemaakt van aluminium en zijn antraciet van kleur. Dit past mooi bij de profielen van de composiet schermen! De palen zijn hol van binnen, zodat ze eenvoudig op de bijpassende paalhouders geplaatst kunnen worden. Een schutting maken met deze aluminium schuttingpalen is erg eenvoudig. U schuift de schuttingplanken in de daarvoor bestemde gleuven.


Nadat u de planken opgestapeld heeft is het een kwestie van het beschermkapje erop klikken en u bent klaar. Een aluminium schutting wordt in het algemeen los in de schuttingpalen ( aluminium palen niet de betonpaal schutting) geplaatst. De aluminium combinatie schuttingen zijn ook verkrijgbaar met onderstaande combinaties.


Aluminium schuttingpalen

Dit product is ook verkrijgbaar in onderstaande types, informeer naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts