maandag 7 maart 2016

Gras kopen intratuin

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Ruim assortiment gras kopen. Graszoden kopen bij Intratuin. Wil je grasmatten bestellen? Dat kan bij een groot deel van onze vestigingen.

We helpen je graag verder. Zoden gaan in kwaliteit achteruit als ze te lang liggen. Bestel ze daarom op tijd en leg ze binnen uur na. Gras – dat klinkt misschien een beetje saai. Gras is meer dan alleen de groene sprieten van je gazon.


Je hebt ook tientallen soorten siergrassen die je tuin kunnen verfraaien. Er zijn wintergroene siergrassen die de bodem van je tuin altijd bedekken.

Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Kijkt u maar eens naar de lage tarieven verder op de website.


Vervolgens plaatst u online een bestelling in onze webshop. Wij zorgen dat het gras bij u thuis wordt bezorg of nog voordeliger voor u klaarligt in het dichtstbijzijnde afhaalcentrum, zodat u het dicht bij huis kunt ophalen. Gras : dat klinkt misschien een beetje saai. Gras is veel meer dan alleen de groene sprieten van je gazon. Je gaat heerlijk in de tuin aan het werk, maar opeens ontdek je dat je gras er niet mooi bij ligt.


Of je bedenkt dat je toch wel een grasveld zou willen hebben. Dan kun je er voor kiezen om graszoden te gebruiken. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Als er namelijk door kinderen op het gazon gespeeld gaat worden, dan kunt u beter kiezen voor wat sterkere grassoorten, geschikt voor een speelgazon. Hierdoor kunnen we binnen weken gras komen leggen. Wilt u graag graszoden kopen ?

Ook dat kan bij Tuin en Gras. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Denk eens aan de roze of witte pluimen van de pampusgrassen, de mooie wit tot rode halmen van lampepoetsergras, fel blauw gras , hoog prachtriet, of het kenmerkende rode japanse gras.


Ook erg mooi zijn de paarse bloemen van leliegras. Kunstgras kopen bij GAMMA. Veel mensen kennen kunstgras als de kunstmatige vorm van echt gras , dat gebruikt wordt op sportvelden bij voetbal, hockey en tennis. Dit ziet er vaak har zanderig en nep uit.


Na die tijd is het gras vastgegroeid en kan het met minder water toe. Bemest het gazon regelmatig, in elk geval binnen weken na het leggen van de zoden. Afhankelijk van het type mest is dat tot keer per seizoen. Intratuin , voor een jarenlang plezier van jouw groene grasmat! Het Fijn Speelgazon is makkelijk in onderhoud en is een fraai gazon dat goed betreedbaar is en dus ideaal voor spelende kinderen.


Op je balkon staat kunstgras bijvoorbeeld prachtig! Het leggen van een kunstgrasmat is zo gebeur het is gemakkelijk op maat te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts