vrijdag 7 september 2018

De wanmolen zetten

Op deze website vind u meer informatie over de bowling en onze arrangementen. Om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst. Kinderfeestje Wilt u thuis geen rommel en zoekt u het liever. Oogstzaal: Deze zaal is uitermate geschikt voor grote.


Liefhebbers van badminton kunnen weer aan de slag.

De nieuwbouw wordt kleiner dan de huidige Wanmolen : de Wanmolen Light. De nieuwe Wanmolen moet zo goed mogelijk passen bij de wensen die er zijn in het dorp. De benodigde lucht wordt verkregen door een schoepenrad.


Met een handzwengel wordt een schoepenrad in een gesloten verticale trommel rondgedraaid waardoor er een luchtstroom. Een wanmolen is een molen, waarmee graankorrels, kaf en onkruidzaden van elkaar gescheiden worden. De totale bouwsom is nog niet bekend.


De twee objecten vormen visueel één geheel.

Je kan ook de sporthal (of een deel daarvan) afhuren om een andere (bal)wedstrijd te organiseren. Door de belijning op de grond is bijna elke sport mogelijk. Leuk als sportief familie-uitje of voor een kinderfeestje bijvoorbeeld. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden of familie: daag iedereen uit voor een potje bowlen. Lekker bowlen is natuurlijk nog leuker met een heerlijk etentje.


Gelegen in Leusden ligt deze karakteristieke en ruime woning aan de Wanmolen. Zelf kun je natuurlijk ook weer de kleding waar je kind uitgegroeid is en speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, te koop aanbieden. Dat kan je nog een leuk bedrag opleveren. Meer informatie vind je hier. Gezellig en actief bezig zijn.


Zodat uw uitstapje helemaal compleet is! Gezien onze bowlingbanen vrij vaak vol zitten, is reserveren gewenst. In het gebouw is ook de plaatselijke openbare bibliotheek gevestigd. High tea inclusief uur bowlen (vanaf personen).


Daarnaast kunt u bij ons verschillende leuke arrangementen boeken.

Wij beschikken over bowlingbanen incl. Team profiel van team Wanmolen. Nieuws Partners Gastenboek Contact. Speelschema Stand Records Historie. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Zetten kent een rijk verenigingsleven. Sporthal huren voor andere doeleinden. Wij repeteren op maandagavond van 20. Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.


De eerste maand is gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts