dinsdag 11 september 2018

Patton patio chef

Buitenkeukens vanaf € 1199. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Patton Patio Chef tot goedkoper. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 195. Een uitstekende keuze in iedere tuin !

Verkrijgbaar in zwart en modern eigentijds wit ! Een zijbrander is handig voor het opwarmen van bijvoorbeeld sauzen of het bereiden van bijgerechten. Je ontsteekt de RVS branders met druk op de knop dankzij de one-touch ontsteking. Sauzen of soep maak je eenvoudig klaar met behulp van de zijbrander. Het hoogwaardige materiaal van polyester beschermt de barbecue tegen vuil, stof, krassen en regen. Met een hoes verleng je de levensduur van je barbecue.


Alles dat belangrijk is voor een goede en veilige barbecue, is gewoon heel goed uitgevoerd. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. De buitenkeuken beschikt over twee krachtige branders en een zijbrander die eenvoudig elektronisch ontstoken kunnen worden.


De branders hebben het geëmailleerde grillrooster snel op temperatuur waardoor je direct het eten kan gaan bereiden. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Zeer functioneel en van hoge kwaliteit. Dit model is compleet en zeer modern vormgegeven.


De Patio Chef heeft RVS zijbladen met ingebouwde zijbrander en is voorzien van een dubbelwandige deur aan de voorzijde van de barbecue voor het opbergen van BBQ-accessoires. De barbecue heeft gietijzeren roosters (per stuk 22x4cm), RVS branders en een zijbrander (totaal kW).

Very functional and of high quality. CAPACITY: Main burners, Side burner (total 1kW). COOKING SURFACE AREA: 4mm x 7mm. Koop nu en betaal pas over dagen! Of het nu gaat om eenvoudige maar overheerlijke saté tot de heerlijkste culinaire gerechten.


Uitgevoerd met een zijbrander. Vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit rvs zijbladen met ingebouwde zijbrander en deurtjes aan de voorzijde van de barbecue voor het opbergen van accessoires. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Dat is groot genoeg om voor maximaal personen te grillen. Binnen 1-werkdagen in huis € 314. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts