donderdag 6 september 2018

Moestuinmest

Vergelijk voor de laagste prijs. Deze 1 organische meststof van ECOstyle is rijk aan Kalium. Dit zorgt voor een stevig gewas, meer smaak en een betere houdbaarheid.


Deze meststof geeft snel resultaat en heeft daarnaast een lange nawerking van ruim maanden. Moestuinmest geeft tot maanden voeding af.

De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een evenwichtige groei. De moestuin-az is verkrijgbaar in gewichtsverpakkingen. De 8gram is geschikt voor een moestuin tot vierkante meter, de kg verpakking tot wel m2. Alles uit voorraad en binnen werkdag thuis bezorgd.


Boven 5- gratis verzending! Waardoor u nog meer kan genieten van uw eigen groente en fruit. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Een moestuin begint met goede grond en de juiste groente en fruit.

Groente en fruit uit eigen tuin is nu eenmaal veel leuker en lekkerder. Er zijn veel verschillende soorten organische mest en andere soorten moestuinmest die je daarvoor kunt gebruiken. Zo heb je de keuze uit beendermeel, compostmaker en allerlei andere varianten van organische. Met moestuinmest van Ecostyle kunt u uw groenten, fruit en kruiden bemesten.


Gebruik moestuinmest en u voedt uw groentes, kruiden en fruit met noodzakelijke mineralen en sporenelementen. Voor zowel grote als kleine moestuinen hebben we diverse soorten verpakkingen altijd op voorraad! Laat het ons weten als je dit product ergens ander goedkoper hebt gezien. We zullen contact met je opnemen en de prijs eventueel aanpassen, als blijkt dat we boven de.


POKON Bio moestuinmest 7kg kopen? Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online! Basismeststof voor de grote moestuin. Voor heerlijk sappig fruit aan je fruitbomen en struiken.


Deze 1organische meststof van ECOstyle is rijk aan Kalium. Universele biologische voeding voor de moestuin. Pokon Bio moestuinmest - kg. Gecertificeerd voor gebruik in de biologische landbouw.


Geeft tot maanden Voeding!

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Shockwavetherapie is dé behandelmethode voor pijnklachten aan pezen.


Bezoek de pagina en bekijk hoe wij u kunnen helpen. De mest is geschikt voor biologische landbouw. Wil jij planten, zoals tuinplanten kopen?


Dit product mag gebruikt worden in de biologische landbouw, conform EG-verordening Nr. Het stimuleert daarbij ook de micro-organismen in de bodem. Geef tot maanden voeding dankzij de organische samenstelling. Gedroogd zeewier bevat spoorelementen essentieel voor een optimale groei.


ECOSTYLE Meststof moestuinmest 8kg kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts