woensdag 26 september 2018

Glijbaan feber

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Kies uit producten vanaf € 1924. Vergelijk verhuurbedrijven. Feber glijbaan prijzen vergelijken.


Glijbaan feber

Dan ben je hier op de juiste plek. Grote glijbaan , gemakkelijk op te bergen. Hoge trapleuningen voor grotere veiligheid. Met wateraansluiting voor extra.


Voorzien van een wateraansluiting en met een zeer stabiele constructie. Het geheel is dubbelwandig uitgevoerd voor jarenlang speelplezier. Afmeting 1x 1x 1cm. Deze enorme glijbaan is zeer stevig en voorzien van een stalen buisframe als basis. Urenlang speelplezier met de megagrote glijbaan van Feber.


Glijbaan feber

Een glijbaan van maar liefst 3centimeter lengte, dat zien kinderen over het algemeen alleen maar in pretparken. Er zijn heel leuke glijbanen te koop voor in de tuin. Van merken als Smoby, Little Tikes en Feber. Als losse kunststof glijbaan of als onderdeel van een speelhuisje. De mega glijbaan Tobogan is maar liefst 2. Koop hem nu voor €15deze glijbaan heeft een wateraansluiting.


In de warme zomerdagen kan er een waterslang worden aange. Deze is voorzien van een bocht, die het glijden nog leuker maakt. De glijbaan is voorzien van een wateraansluiting, zodat u hem op uw tuinslang kunt aansluiten.


Glijbaan feber

Op die manier gaat het glijden nog beter. Bespaar tot wel via kiesproduct. Is het lekker warm buiten? Sluit dan zeker de tuinslang aan! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats.


Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen. Stabiele grote glijbaan die eenvoudig kan worden ingeklapt en uitgeklapt. Deze Mega Slide XXL grote kinderblijbaan is dubbelwandig en daardoor extra stevig. De solide van kunststof vervaardigde grote glijbaan is uitgevoerd in de moderne kleuren.


Draai de glijbaan om en onthul een handig trappetje. Superleuk buitenspeelgoed voor jonge kinderen. U kunt hem eenvoudig in uw achtertuin neerzetten en uw kinderen hebben een prachtige glijbaan tot hun beschikking.


Een stevige glijbaan vervaardigd van hoogwaardig kunststof dat niet wordt beinvloed door zonlicht of temperatuurverschillen. Een leuke glijbaan met wateraansluiting voor nog meer plezier voor alle kinderen vanaf jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts