maandag 24 september 2018

Paradijsvogel plant

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Planten zie onze aanbiedingen! Vergelijk hier aanbiedingen.


Mocht je dit niet doen dan kan de infectie de gehele plant intrekken.

Het vermeerderen kan door middel van zaa of scheuren. Let hierbij wel op dat de plant tenminste jaar oud dient te zijn wil deze tot bloei komen. Strelitzia of paradijsvogelbloeverzorging,. Zet hem op een lichte plaats zonder direct zonlicht.


De bladsteel is tot m lang. Zorg voor een goed doorlatende gron meng potgrond met kleikorrel of wat grind. Uitgebloeide bloemen kun je wegknippen.


In de zomer wekelijks voeding geven en goed water geven.

Uur besteld is de volgende dag in. Super mooie plant maar echt te groot voor onze woonkamer. Mocht je ervoor kiezen om de plant buiten te zetten, haal deze dan naar binnen zodra het koud begint te worden. De plant moet licht, droog en koel overwinteren. Goed om te weten: de Paradijsvogelbloem geeft een seintje zodra hij teveel water krijgt.


Deze exotische Zuid-Afrikaanse schoonheid heeft heldergekleurde bloemen die veel weg hebben van een paradijsvogel. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. Net als elke andere plant kan het voorkomen dat er door lage luchtvochtigheid of teveel tocht spint of wolluis in de plant komt.


Probeer zeker in de winter de bladeren zo'n twee keer per maand te besproeien met water. Ruime keuze planten op beslist. De Paradijsvogelplant houdt van een plek met lekker veel licht. Bij deze plant is het belangrijk om te zorgen voor genoeg afwatering om wortelrot te voorkomen. In de lente en zomer kan de plant ook naar buiten!


Let wel op dat de plan temperaturen onder °C niet zo leuk vindt! Met zijn grote groene bladeren zorgt hij voor een echt jungle gevoel. In de winter vormt de plant nieuwe knoppen. In Nederland is de plant te koop en te bestellen bij diverse kwekers maar er hangt voor een volwassen en bloeiend exemplaar een aardig prijskaartje aan.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Hoogtematen en vormen kunnen dan ook afwijken van de foto door bijvoorbeeld weersomstandigheden.


Maar ach, die bloemen zijn helemaal niet nodig om van deze plant te genieten! Deze bijnaam heeft de plant te danken aan een ritueel wat voornamelijk in Zuid-Afrika plaats vindt. Een ouder exemplaar van deze plant kan prachtige diepblauwe en oranje bloemdelen produceren.


Voor elk interieur geschikt! Zet de plant op een lichte plaats uit de zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts