donderdag 20 september 2018

Eiken regenton met pomp

Bestel hier uw Eikenhouten regenton. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen.


Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!

U heeft een keuze uit twee houtsoorten: kastanje en eiken. Voegt u daar graag een vleugje nostalgie aan toe? Monteer dan een gietijzeren pomp op uw regenton ! Daarmee krijgt uw tuin de perfecte landelijke sfeer. Houten regenton aansluiten op regenpijp. Met de juiste onderdelen is een houten regenton aansluiten op de regenpijp eenvoudig.


Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 2liter en zijn uitermate geschikt als regenton.

In ons assortiment vind u dan ook uw regenton 2liter , regenton 3liter of groter. Met een losse deksel, kraan of pomp op uw regenton maakt u optimaal gebruik van het opgevangen regenwater. Uitverkoop regenton houten vat whiskey ton wijnton wijnvat. L eiken whiskey vat 80eur 89x60cm 190l eiken whiskey vat met had va Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden Zie omschrijving nov. Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof.


Regentonnen aangeboden en gezocht op Marktplaats. Alle soorten, kleuren en maten. Eiken bloembak Whisky met pomp FSC.


Het water in de aanzuigbuis kan daardoor niet teruglopen zodat de pomp direct werkt en ook werkt als er maar weinig water in de ton zit. De gietijzeren pomp kunt u met metaalverf een andere kleur geven. Grote eikenhouten regenton met een inhoud van 3liter. Mooi model met zwarte nostalgische handpomp.


Direct meer sfeer in de tuin met dit stukje tuindecoratie. De webshop voor regentonnen kopen. Daarnaast is het handig om zelf een gat onderin de regenton te boren voor uw kraan.


Let op: De geleverde regentonnen kunnen afwijken van de foto qua kleur aangezien het gebruikte vaten zijn.

Dik eiken wijnvat- regenton met een inhoud van 225ltr. Inclusief Nieuwe werkende Gietijzeren nostalgische zwengelpomp Kleur Zwart. Afmeting regenton : Hoogte 97cm.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vergelijk voor de laagste prijs. Waterpompen voor beregening- systemen en div.


Deze houten regenton zijn niet alleen ideaal om het hemelwater op te vangen. Ze zijn ook nog een mooie eyecatcher in iedere tuin. Deze voor wijn gebruikte eiken regenton wordt geleverd inclusief een bijpassende nieuwe zwengelpomp zodat je het water op een zeer makkelijk manier uit uw regenton kan pompen. Een orginele eikenhouten regenton met een inhoud van 2Liter gebruikt als wijnvat Deze unieke regenton wordt geleverd exclusief een houten kraan en met dichte houten deksel.


Door de inhoud van 2liter heeft de ton een grote opvangcapaciteit. Vang uw regenwater op in deze mooie houten regenton. Onze regentonnen zijn altijd gemaakt van gebruikte eikenhouten wijnvaten. De vaten die wij verkopen hebben een inhoud van 2liter.


Ziet u niet uw gewenste regenton tussen ons aanbod staan? Origineel whiskyvat als regenton met een nostalgische zwengelpomp erop. Bekijk de site en bestel snel online of kom kijken u bent van harte welkom. Een regenton standaard zorgt er vervolgens voor dat de regenton stabiel en hoger staat.


Zo kunt u een emmer of gieter onder de tapkraan plaatsen. Daarnaast zou u een regenton automaat kunnen aanschaffen voor het vullen van uw regenton. Als de regenton vol is laat de automaat het overige regenwater in de hemelwaterafvoerbuis stromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts