dinsdag 25 september 2018

Midgetgolf eindhoven openingstijden

Het hele jaar door is het paviljoen dagen (maandag gesloten) per week geopend en kun je er sportief midgetgolfen. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden vooraf online of telefonisch. U kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.


Uitgebreide Brabantse lunch standaard.

Of geniet van een feestje inclusief drankjes en buffet in de Oostenrijkse skihut. Bekijk alle arrangementen van GlowGolf Eindhoven. Speel glow in the dark minigolf bij GlowGolf Eindhoven in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en vrijgezellenfeest. Paviljoen OpNoord als feestlocatie! Groepen ook buiten openingstijden mogelijk.


Veldje huren, skaten of wielrennen neem contact op. Midgetgolf park Op Noor mooi en groen! Wie kent het niet, een ontspannen spelletje midgetgolf ? Tussen de statige Esdoorns liggen holes versprei geschikt voor alle leeftijden.

Brede paden, rolstoel en rollator toegankelijk. Gezellig met de familie, als uitje met vrienden of als kinderfeest. De prachtige, karaktervolle en zorgvuldig onderhouden tuinen tellen maar liefst midgetgolfbanen met elk holes, waarin het buitengewoon aangenaam toeven is. Dit unieke midgetgolf complex is ideaal voor een heerlijk dagje uit. Nederland vindt u op Openingstijden.


In de Eindhoven (Noord-Brabant) zijn op dit moment midgetgolfs gevestigd. De meest volledige site met ruim 66. Bent u met een grotere groep bekijk dan ook eens onze midgetgolf arrangementen.


Tarief midgetgolf : Volwassenen €50- Kinderen tot jaar € 50- Openingstijden : in het hoogseizoen zijn wij dagelijks van 11. De laatste midgetgolfronde gaat om 19. De mooiste, gezelligste en goedkoopste midgetgolfbaan van Eindhoven , met het nieuwe paviljoen OpNoord! Gaat het bij golf om lange afstanden die het moeilijk maken, bij midgetgolf zijn dat de bochten, loopings en heuvels in een hindernis van een paar meter.


Zoekt u midgetgolf in Eindhoven ? Maak een reis om de wereld in holes Glow in the Dark. Van romantisch Parijs tot een aardbeving in Tokio, laat je verrassen door onze spectaculaire Minigolf. Ook is het mogelijk voor een warm of koud Buffet.


Een 17-holes midgetgolfbaan in kleurrijke en gezellige stijl, direct gelegen aan ons eigen terras. De midgetgolfbaan is onderdeel van Mastworp.

Welkom bij Bowlingcentrum! Vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven en Lelystad. Behalve midgetgolf zelf worden ze getrakteerd op een glaasje frisdrank, een frietje met snack en een ijsje. Een dagje midgetgolf kan in dat geval worden afgesloten met een gezellige, uitgebreide barbecue.


Hier kunt U genieten van de leukste midgetgolf baan allertijden. Superfun is een indoor activiteitencentrum in Amersfoort geschikt voor uw bedrijfsuitje kinderfeest vrijgezellenfeest familie uitje. Geschikt voor alle doelgroepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts