woensdag 26 september 2018

Excluton 60 plus

Excluton 60 plus

Sierbestrating voor uw tuin, oprit of dakterras. Allemaal aan huis geleverd! In veel verschillende formaten. Van graniet tot Flagstones. Bekijk ons assortiment online.


Betontegels in verschillende maten. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs!


Voegen kunnen op allerlei manieren worden gevuld maar gebruik in voorkomende gevallen altijd voegmortel plus. Dit product zorgt voor een harde voeg die geen vuil tussen de stenen of tegels toelaat en onkruid van bovenaf voorkomt. Daarnaast is de voegmortel plus waterdoorlatend. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onze tegels zijn gemaakt uit eigen duurzame productie en zijn van hoge kwaliteit.


Excluton 60 plus

Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Bij tuintegelstunter leveren we versies. Dit komt voornamelijk door behandeling die ze hebben gehad.


De tegel is behandeld tegen het opnemen van vocht en dat verminderd de mos-, algengroei en vervuiling. Hierdoor is de tegel onderhoudsvriendelijk. Voorbeelden van tegels uit de plus serie zijn de 60Plus Naturel en de 60Plus Leisteen. Excluton - 60Plus Soft Comfort.


Bestel online uw betontegels op Nusierbestrating. De onderhoudsvriendelijke Plus tegels zijn geschikt voor uw tuin of dakterras. Het gaat ook niet om standaard betontegels.


De 60Plus heeft een krachtige impregnering die ervoor zorgt dat de kleur van de terrastegels lang mooi blijft. Het verschil is dat deze 60Plus 4. Soft Finish tegels langer geborsteld zijn, waardoor deze zachter aanvoelen dan de 3. Soft comfort en behandeld met een hoogwaardig impregneermiddel met als belangrijkste eigenschappen: zeer beperkt risico op kalkuitbloei, vuil werend en alg werend. Verzorging en meer van alle merken! Voor de laagste prijs op Beslist.


Producten van beton of natuursteen, klassiek of modern, strak of grillig, voordelig of zeer exclusief en altijd eigentijds. Deze tegels zijn van het A-merk EXCLUTON. Ook is de kans op kalkuitbloei zeer beperkt. Wij leveren de tegels binnen werkdagen op uw gewenste locatie.


De diverse formaten kunnen u inspireren tot een mooi en fijnzinnig legpatroon en de frisse, eigentijdse kleuren geven sfeer aan iedere tuin en terras. Verder zijn de tegels op alle gebieden ontwikkeld naar de smaak van de klant. Tuintegels die ook uw tuin net dat stukje extra geven. Inmiddels een zeer bekende siertegel. Dit heeft een aantal redenen.


Maak kennis met een terrastegel die ontzettend veel waar voor zijn geld biedt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts