maandag 10 september 2018

Uitstortgootsteen kunststof

Uitstortgootsteen kunststof

Vergelijk prijzen van uitstortgootsteen kunststof. Bestel Direct Online op beslist. ABU Algemene Serie uitstortgootsteen kunststof. Het is vaak mogelijk om een los emmerrooster bij de uitstortgootsteen te bestellen.


Naast uitstortgootstenen vindt u op deze pagina wasgoten met en zonder kranen. Wasgoten zijn door hun lengte geschikt voor scholen en bedrijven waar meerdere mensen tegelijkertijd er gebruik van kunnen maken. ABU uitstortgootsteen kunststof 50x35cm zonder emmerrooster wit. Er zitten twee gaten in het spatbord dat u er eventueel een emmerrooster op kunt monteren. Voor een meerprijs kunt u het rooster zo mee bestellen.


De Sphinx ABU is een leuk design uitstortgootsteen gemaakt van kunststof. Daarnaast is de ABU voorzien van een stootrand om de bak te beschermen tegen krassen en klappen. Kunststof uitstortgootsteen wit. De kunststof uitstortgootsteen is ideaal voor bijkeukens, kelders, tuinen en werkplaatsen.


Hij is voorzien van een overloop en een zeepbakje. Het onderhoudsvriendelijke materiaal is bijzonder slijtvast, robuust en duurzaam. Deze gootsteen is uitgerust met een montageset en afvoerventiel en daardoor de ideale vuilvanger bij grondige.


Deskundig advies en snelle levering. De gootsteen is voorzien van een overloop om te voorkomen dat de bad overloopt. JavaScript seems to be disabled in your browser. Een uitstortgootsteen is bedoeld om afvalwater te verwerken. Wanneer u aan het schoonmaken bent, hoeft u de normale wastafel niet te gebruiken en kunt u uw vieze schoonmaakemmer legen.


Zodoende blijft uw wastafel waarvoor deze bedoeld is. Bij de uitstortgootsteen is het mogelijk om een emmerrooster te bestellen. Uitstortgootstenen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Door de omvang van de spoelbak is de gootsteen niet geschikt voor in de keuken.


De uitstortgootsteen wordt daarom vooral gebruikt als extra gootsteen in de bijkeuken, schuur of garage. Geleverd binnen tot werkdagen. Mooi design en praktisch tegelijk!


Dit product kan verzonden worden door Sanitairkamer. Vanaf € 10verzenden wij zonder extra bezorgkosten. Bent u op zoek naar een gootsteen voor in uw garage, schuur of tuin? Kies dan voor een uitstort gootsteen.


U moet hem namelijk aan de muur hangen. Deze uitstortgootsteen van Plieger is een aanwinst voor uw garage of bijkeuken. Handig om even uw handen te wassen, schoenen schoon te spoelen of spullen schoon te maken. Nu in de aanbieding van € 11voor € 595! Ideaal voor bijkeuken, garage of tuinhok.


Uitstortgootsteen kunststof

De producten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts