donderdag 20 september 2018

Half staatslot

Koop je Loten nu eenvoudig online. Grootste winkans, hoogste prijzen! Maak met de Oudejaarstrekking kans op de Hoofdprijs van €30. Met XL komt daar € bij. Voor de Oudejaarstrekking betaal je € voor een heel lot en € voor een half lot.


Heb jij de jackpot van € miljoen gewonnen? De prijs van een staatslot is afhankelijk van een aantal keuzes die u moet maken bij het kopen van een lot. Maar wat gebeurt er als je met een half lot een auto wint?


Het lijkt me sterk dat je. Daar de hoofdprijs op een vijfde lot is terecht gekomen zal volgende maand weer lot getrokken worden dat 2miljoen als prijs mee naar huis kan worden genomen. De prijzen voor dit lot zijn het duurst van de vijf loterijen, namelijk €voor een heel Oudejaarslot of €voor een half lot. Een standaard staatslot kost €1-,.


Half staatslot

Hiermee maak je kans op de jackpot die meestal zo rond de miljoen euro bedraagt. Daarnaast zijn er nog veel meer belastingvrije geldprijzen te winnen, zoals miljoen, een ton en €10. Klik hier om te kijken wat de andere bedragen zijn die je kunt winnen. Jou of jouw: jouw staatslot Buigings-e: Mooi of mooie staatslot Groot of grote staatslot Half of halve staatslot Grappig of grappige staatslot Leeg of lege staatslot leuk of leuke staatslot Vet of vette staatslot Snel of snelle staatslot Wit of witte staatslot Klein of kleine staatslot Rood of rode staatslot Dik of dikke staatslot Oud of oude.


Wanneer je wint met een heel lot, is de gehele jackpot van jou. Zo heb je dus met twee halve loten meer kans op een prijs, maar is deze prijs wel gehalveerd. De kosten van een heel oudejaarslot bedragen euro, en die van een half lot bedragen euro.


Normaal geef ik mezelf alleen maar een half staatslot voor de oudejaarsloterij cadeau. Dit is een soort traditie geworden en die euro kan ik ieder jaar missen. Dit jaar heb ik dat net even anders gedaan. Wellicht dat u er voordeel van heeft. Let wel: de kans dat u wat.


Laten we eerlijk zijn: je koopt niet een staatslot vanwege de mogelijkheid op een prijs van euro. Maar wie iets afweet van statistieken koopt helemaal geen lot. Dit betekent dat de prijs die je kunt winnen met dit lot, ook de helft is van de totale prijs. Win je de jackpot van miljoen euro met een heel lot, dan krijg je gewoon miljoen euro op je rekening.


Helaas gekocht bij de kruitvat. Maar we hebben een prijsje maar helaas is dit lot nergens te innen. Kruidvat werkt met een kassabon wat je lot is.


Deze wordt zo slecht geprint dat hij nergens te scannen is. Ook bij kruidvat zelf lukt dit niet. Dit werd niet eens geprobeerd. Staatslot gekregen met de kerst.


Half staatslot

Met kerst kreeg ik een toepasselijk cadeau van mijn date: een half staatslot Grappig, omdat ik het vinden van de juiste partner altijd vergelijk met het winnen van de staatsloterij. Er zijn zoveel factoren die een rol spelen. Omdat ik meegedaan heb aan een of andere enquete krijg ik als presentie een half staatslot. Kans is dus groot dat het een waardeloos stukje papier is omdat je meestal toch niets wint.


Geef me dan gewoon een bon ter waarde van dat lot. Iets waar ik wel wat aan heb. Dit is net of je iemand geld cadeau doet en dat maar vast in een gokkast gooit. Aangezien het een half staatslot betreft, wint deze klant geen auto, maar een geldbedrag van € 10. Daarnaast waren er nog vele andere geldprijzen zoals prijzen van € 100.


Half staatslot

Tijdens de Oranjetrekking maakt u elke dag kans op een Hoofdprijs van miljoen en vele andere geldprijzen. Van juni tot en met juli is er elke dag een trekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts