vrijdag 7 september 2018

Prijs betonnen schutting

Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Betonnen schutting combineren met hout. Het is ook mogelijk om beton met hout te combineren.


Het gaat dan vaak om een afsluiting met een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige gron en betonnen palen.

Eventuele opties bij een hout beton schutting. Er zijn een aantal opties bij een houtbeton schutting die niet standaard zijn. Wilt u dat we dit meenemen in de prijs ? Laat het dan in het ‘opmerkingen’ veld weten. Een betonnen schutting bestelt u op offertebasis. De prijs hangt van veel factoren af die u op deze pagina kunt bekijken.


Scherpe betonnen schutting prijzen en A-kwaliteit! Wij bieden je scherpe betonnen schutting prijzen aan, maar dit neemt niet weg van de kwaliteit van het beton. Ons beton is van A-kwaliteit zodat je jarenlang kunt genieten van een betonnen schutting op maat.

De panelen hebben een dikte van centimeter en de betonpalen zijn 11xcentimeter. De nieuwe schutting plaatsen wij vakkundig en snel. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Prijs van de schutting is afhankelijk van het motief, de afwerking en de vorm van uw tuin. Prijzen van een hout beton schutting v. De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin.


Optioneel zijn de sierlateien en paalkappen. De schutting is te bestellen in de kleuren taupe, grijs, antraciet, creme en wit. Tevens zijn de betonnen onderdelen gemaakt van gewapend beton.


Een schutting met gaas is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Schutting met gaas plaatsen: prijs per lopende meter. De standaard uitvoering is de goedkoopste vorm, maar is niet erg stevig. Wij maken gebruik van kooiaap vrachtwagens die de schutting beton met een kleine heftruck bij je leveren. Vooraf bespreken wij uiteraard of de afleverdatum schikt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk alles met betonnen schutting ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Zo vindt u meer dan soorten betonpalen, meer dan betonnen onderplaten (zowel glad als met motief) en accessoires waarmee u uw hek een mooie afwerking geeft, zoals afdekpetten en -kappen.

Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht. Ook is het mogelijk betonnen schutting te plaatsen de schutting word dan volledig van beton te voorzien. Tevens kunt u de tuinschermen, gaasdelen of volledig betonnen schutting combineren tot een afscheiding die perfect bij uw tuin past. Alle combinaties zijn mogelijk en u kunt Alex systeembouw altijd benaderen voor advies. Zodra de betonnen schutting is geplaatst kunt u beginnen met het afvoegen van de betonnen platen en palen.


Wanneer u liever niet zelf de betonschutting wilt plaatsen, neem dan contact met ons op. Voor slechts €2- per strekkende meter plaatsen we uw nieuwe betonschutting bij u thuis. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van gewapend staal voor extra stevigheid. Daarnaast zijn de palen voorzien van een gleuf in de betonpalen waar u de onderplaten in kunt bevestigd. Dankzij de onderplaten aan de onderzijde en schuttingdelen van 180cm hoog maakt u met een betonnen schutting een robuuste schutting van circa 200cm hoog.


Extra opties voor jouw betonnen schutting. Om jouw tuinafscheiding aan te passen aan jouw persoonlijke wensen is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan de schutting. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op.


Indien gewenst bellen of mailen we u terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts