dinsdag 4 september 2018

Eurom ek 3301

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide Eurom assortiment. Specialistisch advies nodig? Bestel snel jouw tuinartikelen. Op zoek naar contactgegevens?

Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Soort: Ventilatie met ruimteverwarming, Internationale veiligheidscode (IP): IP24. This heater has an iron frame, metal casing and is safe to use thanks to the overheat protection. Koop nu snel online bij Toolmax! Betaal veilig en vertrouwd via uw eigen bank.


De ventilator van deze werkplaatskachel blaast koude lucht als het warmte-element is uitgeschakeld en warme lucht als het element aan is. Levering verwacht binnen dagen.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Helaas, dit product is tijdelijk uitverkocht. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Eurom heeft een ruim assortiment heaters en kachels die dienen als bijverwarming in je woning.


Indien je op zoek bent naar een kachel voor het verwarmen van je werkplaats of schuur dan is een 2volt kachel van Eurom geschikt. Het voordeel van 230V kachels is dat deze een snelle luchtverplaatsing hebben en daardoor snel de hele ruimte verwarmen. Professionele elektrische kachels nu in prijs verlaagd.


De kachel beschikt over een ventilator, een thermostaat en is spatwaterdicht. Download hier gratis uw Eurom Kachel handleiding. Beschrijving: De EUROM EK -kachels zijn echte ruimteverwarmers, met een krachtige ventilator die veel lucht verplaatst. Aan de achterkant wordt de. Vergelijk het grootste aanbod webshops en producten.


Verwarming inclusief thermostaat. Met beveiliging tegen oververhitting. TS2 dan heb jij het morgen al in huis.

Mooi makkelijk shoppen bij TS24! Onze professionele elektrische heaters zijn nu in prijs verlaagd. Deze elektrische verwarming van Eurom is ideaal voor het snel elektrisch verwarmen van bijvoorbeeld uw schuur.


Dit komt door de grote luchtverplaatsing die hierdoor tot stand komt. Ook kunt u de Eurom EK Heater in de zomer of lente gebruiken voor de nodige verkoeling. Door de grote ventilator, zeer geschikt voor het verwarmen van ruimtes als uw werkplaats. Grote ruimtes zijn vaak lastig warm te krijgen. Via de knop 'Selecteer een taal' kan je kiezen in welke taal je de handleiding wilt bekijken.


Alle handleidingen op ManualsCat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts