dinsdag 9 juli 2019

Kunststof schutting gamma

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij GAMMA vind je niet alleen tuinhout om zelf een tuinschutting te maken. Wij hebben ook kant-en-klare schuttingen in het assortiment opgenomen. Ga je bij GAMMA een schutting kopen, dan heb je onder andere de keuze uit een tuinscherm, een kunststof schutting en een hardhouten schutting.


Dit materiaal is samengesteld uit natuurlijke vezels en polymeren en combineert daarmee de beste eigenschappen van kunststof en hout. De schutting is heel duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm.

Deze schutting bestaat uit palen, bevestigingsmaterialen en de schutting zelf. Daarnaast bestaat deze schutting uit betonpalen aan de zijkanten en onderin een betonplaat. De kleur van de schutting is antraciet. Een ding is zeker: van een composiet schutting heeft u jarenlang plezier. In tegenstelling tot een schutting van gewoon hout is een composiet schutting vrijwel onderhoudsvrij en zeer duurzaam.


Die is namelijk gemaakt van natuurlijke houtvezels en toxivrije high-density-polymeren. Een kunststof schutting moet je nog steeds goed verankeren om te voorkomen dat deze omwaait in een storm, maar van regen en vorst heeft je kunststof schutting veel minder last dan een houten tuinschutting. Met kunststof creëer je eenvoudig een stoere of industriële look, die je kunt aansluiten op de stijl van je interieur of je tuinmeubelen.

Het voordeel van een kunststof schutting is het onderhoud. Kunststof schutting planken. Je hebt namelijk geen onderhoud aan je schutting en ook geen kans op splinters. Je hoeft daarnaast je schutting niet ieder jaar te behandelen en ook het plaatsen is snel geregeld.


Bij de kunststof schutting is er ook gedacht aan milieuvriendelijkheid. Het wordt tegenwoordig gebruikt om terrasplanken, tuinmeubelen en tuinschermen mee te vervaardigen. Geen onterechte keus want een kunststof omheining heeft heel wat unieke voordelen ten opzichte van heel wat andere schuttingen in metaal, hout of beton. En er is één ding waarmee u de vogels zeker naar je tuin kunt lokken: eten. Vogels komen graag terug op plekken waar ze eten kunnen vangen.


Dus wilt u graag wat meer vogels in de tuin zien? Kies dan voor een van onze mooie voederopties. Bekijk dan deze pagina met uitsluitend A-merken composiet tuinschermen, zelfbouw rabatsystemen en bijbehorende materialen zoals deuren en palen. Composiet schutting kopen bij HORNBACH.


Een composiet schutting , ook wel een WPC schutting genoem is een type schutting dat nog niet veel gebruikt wordt. Loop maar eens door de buurt, de kans is groot dat je vooral houten schuttingen tegen zal komen. Toch brengt een kunststof schutting voordelen met zich mee.


Verschillende merken kunststof schutting.

Zo heeft u als klant een grote keuzemogelijkheid voor een kunststof schutting naar wens. Elk type schutting heeft zo zijn eigen voordelen: Een metalen schutting is erg robuust en onderhoudsvriendelijk. Het jaarlijkse lakken behoort met een composiet schutting tot het verleden en schoonmaken kan met de hogedrukreiniger. Zodoende heeft composiet de voordelen van zowel kunststof als hout.


Ook de prijs is een verschil. Dit komt omdat de houtvezels goedkoper zijn dan de kunststofvezels gebruikt in de tuinschermen. Een volledig kunststof schutting ziet er over het algemeen ook wat meer plastic uit. Daarom heb je een zeer degelijk tuinscherm nodig, bestand tegen weer, wind en inbrekers. Tegelijk zijn de GAMMA tuinschermen bijzonder stijlvol afgewerkt in hardhout en composiet.


In houten tuinschermen en tuinhekken vind je bij GAMMA zoveel varianten dat je ongetwijfeld vindt wat je zoekt. De levering bevat ook een montageset die bestaat uit bevestigers en meter gegalvaniseerd ijzerdraad met kunststof -coating. Liever een onderhoudsvrije tuinafscheiding? Deze zijn gemaakt van houtvezels en gerecycled kunststof en dus waterbestendig, duurzaam en licht van gewicht. Een schutting van deze hoogte zorgt voor extra privacy in de tuin.


Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Het is bij ons mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een kunststof schutting ervaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts