woensdag 31 juli 2019

Storemax nl

Zoek naar kastenwand schuifdeuren op de nieuwe KensaQ. Stijlvolle kasten die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen zodat het perfect binnen jouw unieke woonstijl past. Heb je liever een kant en klare kast die je snel en eenvoudig zelf in elkaar zet?


Kies uit de opbergmogelijkheden, kies een stijl en ga ontwerpen! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt.

Indien u kiest voor een klassieke stijldeur (Provence, Bretagne, Dordogne) of de spiegeldeur Elzas, is de decorkeuze beperkt tot Frigowit, Ivoor en Agaatgrijs. Kiest u voor een van de overige modellen, dan zijn alle decoren beschikbaar. Bekijk ons assortiment storemax in onze Onlineshop. Hiermee stel je je persoonlijke kastenwand samen. Maar ook in representatieve kantoorruimten, in de vergaderzaal of showroom.


Storemax schuifwandkast onderdelen voor dumpprijzen! De kit bestaat uit een stevige aluminium omlijsting met een strakke vormgeving en hoogwaardige wielen. Combineer de deuren met het R-railsysteem.

Kies vervolgens uit de eigentijdse deurvullingen. Het maximale gewicht per deur is 40kg. Dit zorgt er voor dat uw schuifdeuren automatisch zachtjes en geruisloos sluiten.


Voor een professionele schuifwand met aluminium omlijsting kunt u gebruikmaken van het R-systeem. Leverbaar in kleuren: Zilver metallic, Donkergrijs metallic, Kwartsgrijs metallic. De bijpassende rail R-is verkrijgbaar in de kleur aluminium in drie verschillende lengtes: 18 2en 3centimeter. Dit product is uit ons assortiment.


CanDo steigerbuis mm inbussleutel mm. Op maat gemaakt inbouwkasten. StoreMax Rail 240Cm Alu Tbv Rkopen? STOREMAX R DEURVULLING TEXTIEL LEVENDIG BRUIN. Gemakkelijk op maat te knippen, licht in gewicht en kleurecht!


Lees meer De beschikbaarheid van dit product wordt geladen. Op dit moment zijn er geen. De railset creërt een bodemrollende schuifdeurkast. Voordelen van dit systeestabiele schuifwand door onder- én bovengeleiding.


Gewicht op de onderrail dus geen zware constructie aan de bovenzijde nodig.

Vraag nu vrijblijvend uw extra korting aan via onze website! Standaard prijzen vanaf slechts €84-. Met een berging van Biohort kiest u voor een kwaliteitsproduct uit Oostenrijk voor uw tuin.


Compleet op maat is nagenoeg iedere persoonlijke wens in te vullen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel. In ons assortiment hebben wij onder andere een garderobelift, een schoenenrek, diverse dassenhouders, verlichting etc. De smaakvolle deurplaat is geschikt voor droge plekken binnenshuis.


Het hangende schuifdeursysteem is geschikt voor een deurpaneeldikte van tot 18mm, het maximale gewicht per deur is 20kg. U kunt deze wel afhalen in onze vestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts