vrijdag 26 juli 2019

Lamellen zwembad prijs

Zwembad Lamellen aanschaffen? Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig? Alle merken prijs lamellen.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Een lamellen zwembad afdekking heeft diverse voordelen. U bespaart geld en energie, kinderen en huisdieren worden beschermd en zwembad lamellen houden uw zwembad schoon en zorgen voor een betere waterbalans. Daarnaast vindt u bij ons zwembad lamellen van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u zult zien dat wij een eerlijke prijs offereren. U krijgt van ons per mail een nette offerte waarin duidelijk alle prijzen vermeld staan van zowel de afdekking als de bijkomende kosten voor verwijderen, installeren, afvoeren oude lamellen etc.


Starline, AquaDeck, Covrex, TA etc. Hierdoor kunnen wij u ten aller tijden helpen bij de aanschaf van een compleet systeem, het vervangen van uw externe of buismotor (ongeacht welk merk) of bij het vervangen van uw bestaande lamellen (ongeacht welk merk).

De lamellen vormen daarnaast een veilige en duurzame afdekking voor jouw zwembad. Heb je een lamellenafdekking voor op het zwembad ? En zijn de lamellen versleten of kapot? Er zijn twee manieren waarop een zwembad rolluik bevestigd kan worden: als opbouwsysteem of inbouwsysteem.


Bij een opbouwsysteem bevindt de rol met lamellen zich buiten het zwembad. Een decoratieve omkasting van het rolluik is mogelijk. Bij een inbouwsysteem is de rol met lamellen volledig weggewerkt in het zwembad. Bij onze kant en klare opbouw en inbouwsystemen zitten deze lamellen al inbegrepen. Dit komt er dus niet nogmaals bij bij de totaalprijs.


Wilt u de lamellen echter los bestellen dan is de prijs daarvoor € 5incl. Dit met correcte en snelle plaatsing. Is uw rolluik aan vernieuwing toe? Merken : starline rolluiken, TA rolluiken, Oase rolluiken, aquadeck rolluiken. Hagelschade rolluik zwembad , wij helpen u graag verder.


Procopi is een van origine Franse zwembad specialist met eigen fabrieken voor de productie van de zwembaden en accessoires.

Onze zwembad lamellen kunnen als optie voorzien worden van de NanoDeck extra UV beschermingslaag. Deze laag brengt langdurige extra bescherming aan. De met NanoDeck behandelde zwembad lamellen bieden een natuurlijke UV bescherming.


Als uw motor in perfecte staat is moet U alleen de lamellen vervangen. Deze vervanging is gemakkelijk om te doen en zal met personen ongeveer uuren duren. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren zoals bereikbaarheid zwembad , transportkosten, retourname oude lamellen , installatiekosten etc.


Nadeel is dat de rol met lamellen zichtbaar blijf maar je hebt tegenwoordig allerlei decoratieve (houten) omkastingen waardoor het rolluik beter past bij het ontwerp van het zwembad. Deze technologie verwarmt het water van uw zwembad. Soms is enkel een vervanging van uw lamellen nodig. PVC Solar lamellen verbranden vanaf een 60°C, Polycarbonaat lamellen doen dat pas vanaf een 120°C. Frankrijk, Spanje en Italië deze PC lamellen bij ons af.


Daarom adviseren wij in de Benelux ook de Polycarbonaat lamellen. Deze uitvoering is zowel verkrijgbaar voor de klassieke PVC lamellen als voor de lamellen gemaakt van polycarbonaat materiaal. Deze lamellen zijn net zo transparant als een autoruit waardoor je het water in uw zwembad uitstekend kunt zien.


Een snelle berekening leert ons dat bij vier kamers in de lamellen oppervlakte verlies is en bij drie kamer lamellen zelfs. Dergelijke kamer zit vol met water waardoor het zwembad daar niet mee zou opwarmen. Abrisud beschikt over het meest uitgebreide assortiment om uw zwembad te beschermen en te beveiligen: vlakke, lage, hoge zwembadoverdekking, in aluminium of hout, maar ook bovengrondse of ondergedompelde zwembadrolluiken en een uniek zacht afdekzeil, die steeds gespannen blijft, exclusief ontwikkeld voor Abrisud door het bedrijf Coverseal.


De installatie kan gebeuren op dag, zonder dat het zwembad moet worden leeg gelaten, zonder dat er doorboringen moeten gebeuren in de dichting van het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts