vrijdag 5 juli 2019

Zilvervisjes doosjes

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Zoek naar zilvervisjes bestrijden op de nieuwe KensaQ.


Heb jij zilvervisjes in je huis?

Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden. Zilvervisjes zelf bestrijden is mogelijk, maar vraagt wel om kennis en veel geduld. De zilvervisjes lokdozen en ook zilvervis vallen, worden gebruikt om de zilvervisjes in een kamer of ruimte te vangen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld zilvervisjes spray, die gebruikt wordt om zilvervisjes te bestrijden die zich tussen muren en in kieren bevinden. We vangen met dit artikel wel zilvervisjes , maar er blijven er ok nog steeds vrij veel rondlopen.


Ze moeten maar net door dit doosje heen gaan lopen om gevangen te worden. En: nog niet eens heel eenvoudig te vouwen, plus de lijm laat snel los, dus je hebt plakbad erbij nodig. Toelichting - tips om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden.


Verlaag de luchtvochtigheid en bestrijd de insecten met droogte.

De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is. Hoe kun je zilvervisjes in huis voorkomen? Ieder huis heeft wel vochtige (verstop-)plekjes. Daarom is het zo moeilijk om te voorkomen dat er zilvervisjes in huis lopen. Leg mottenpapier op de plek waar ze veel zijn: bijvoorbeeld lades met papier.


Degene die er zijn gaan dood en er komen vaak geen nieuwe bij. Het beestje kan veel schade aanrichten aan je huis, wanneer hij in grote aantallen voorkomt. Hij kan het behang aantasten. Deze ongedierte is goed aan te pakken als het om een aantal.


Een plastic zakje of bakpapier nemen. Lijntje honing er op smeren en neerleggen op een plek waar ze rondlopen. Ik weet niet of ze door de honing aangetrokken worden. Misschien volstaat een plakstrip zoals voor vliegen ook. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan zilvervisjes snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.


Vind zilvervisjes bestrijden het nu op Kensaq. De zilvervisjes komen op de doosjes af omdat er een bepaalde stof in deze doosjes zit en vervolgens worden de zilvervisjes in de lokdoosjes gevangen. Door een aantal lokdoosjes aan te schaffen kun je de zilvervisjes bestrijden, maar als je echt alle zilvervisjes wilt bestrijden zul je meer maatregelen moeten nemen.


Hiermee is een probleem met zilvervisjes goed te voorkomen. De kans dat ze ook bij jou in huis leven is groot, ook al heb je ze nog niet gezien.

Het Zilvervisje is een goede bekende in Nederlandse woningen en bezorgt veel mensen de kriebels. Ook bij lijmvallen zult u veel zilvervisjes kunnen vangen, maar nooit van het probleem afraken omdat u de plaag niet bij de bron aanpakt. Een lijmval werkt namelijk alleen voor de zilvervisjes die hier toevallig over heen lopen. Naast lijmvallen zijn er ook andere middelen tegen zilvervisjes zoals doosjes , plakstrips en tape rollen varianten.


Vergeet de lokdoosjes, lijmvallen en zogenaamde eco producten deze werken niet en zijn zonde van het geld. Wanneer u geen maatregelen treft tegen deze zilvervisjes dan zult u meer en meer overlast krijgen van deze zilvervisjes en kan het uitgroeien tot een ware plaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts