woensdag 24 juli 2019

Pannenkoekenburcht nienoord

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Pannenkoekenburcht nienoord

Pannenkoekenburcht Nienoord is een echt pannenkoeken restaurant. Wij zijn gelegen op het mooie landgoed Nienoord. Wij bakken ambachtelijke pannenkoeken. Kom dan langs in dit echte familierestaurant wat zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen.


Speciaal voor hun is er een binnen- en buitenspeeltuin incl. Welkom op Nienoord in Leek! Een landgoed vol verrassingen. Voor elk wat wils: plezier, cultuur en natuur. Kijk hier waar wat te beleven valt.


Familiepark Nienoord is geopend op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met december van 11. En omdat de natuur ook in de herfst prachtig is, kun je met de herfstbingo op zoek naar paddenstoelen op Expeditie Nienoord. De Knapzak bestaat uit entree Familiepark en Expeditie Nienoord inclusief een treinrit, een knapzak met bolletjes ham of kaas, een pakje Caprisun en een softijsje met dip naar keuze.


Aan het einde van uw bezoek aan het Familiepark kunt u de knapzak weer inleveren bij de kassa van het Familiepark. Klik hier voor de voorwaarden van de abonnementen. Lees hieronder hoe je kans maakt om te winnen: 1) Laat in een reactie op dit bericht weten met wie je pannenkoeken wilt gaan eten. Ontdek tijdens onze spooktoc ht het “ware” verhaal achter de schelpengrot bij de borg op het prachtige Landgoed Nienoord. Niemand hoeft zich te vervelen op onze camping in de provincie Groningen.


Pannenkoekenburcht nienoord

Onze camping ligt midden op het prachtige landgoed Nienoord in Leek. Maar ook als u een camping zoekt voor u gezin, kunt u bij ons zeer goed terecht. Indrukwekkende kroonluchters, mooie houten balken en stoere houten meubels. Ook de vloer doet denken aan een prachtige impossante ridderzaal.


Of je nu actief wilt genieten van onze prachtige natuur, rust en ruimte zoekt, cultuur komt snuiven of één van de vele evenementen wilt bezoeken, Drenthe is de plek. Het restaurant heeft kleine gerechten op hun menukaart, of is flexibel in het aanpassen van gerechten als daarom door gasten wordt gevraagd. Ambachtelijk pannenkoekenrestaurant met beslag gemaakt van streekproducten. Op de grens van Groningen en Frieslan niet ver van Leek, ligt de landgoedcamping Nienoord.


Zoals de naam al aangeeft, ligt de camping op een landgoed met een zogenoemde borg, Nienoord. Daarna werd de huidige borg gebouwd. De lammeren die in het voorjaar geboren worden, worden gedeeltelijk ingezet voor verjonging en uitbreiding van de bestaande kudde. De overige dieren grazen het hele zomerseizoen op het landgoed Nienoord en bereiken in het najaar en winterseizoen het gewicht waarop ze geslacht kunnen worden.


Ook dit is een productie van VideoDesign. De locatie wordt ook regelmatig gebruikt voor fotoshoots of als trouwlocatie. Camping Nienoord ligt in Leek, op km van Assen, en biedt een restaurant en gratis WiFi. Elke accommodatie is voorzien van een terras, een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, een zithoek met een bank, een flatscreen-tv, een wasmachine en een eigen badkamer met een douche. Bij de pannenkoekenburcht van Nienoord heb je alle keuze en het is ook een geweldige speelplek.


Wat ga je kiezen, appel, banaan of misschien wel poffertjes? Bekijk het gehele menu op de website via de roze button. Kijk voor alle Groningse kinderclubjes op ons overzicht. Voor het naseizoen zijn wij op zoek naar medewerkers die willen helpen in de bediening.


Pannekoekenburcht Nienoord is van oudsher een echt begrip in regio Groningen. Voor het komende naseizoen zoeken wij parttime bedieningsmedewerkers die in de avonden en weekenden beschikbaar zijn om diensten te draaien bij dit gezellige pannekoekenrestaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts