dinsdag 2 juli 2019

Plantenbak op pootjes

Bloembakken online bij LIDL. Plantenbak vanaf € op Beslist! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Betonnen plantenbakken worden vaak gekocht voor een moderne stijl in de tuin, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen.


Een verticale plantenbak is momenteel heel trendy. En wat is nou een plant zonder een leuke plantenbak ? Verder is er een keramiekgroep en textiele werkvormen. Hier maken wij producten die wij verkopen aan winkels en particulieren.


Of het nu gaat om een plantenbak van keramiek, een muziekdoosje van vilt voor de babykamer of een handgeweven tas. Bij ons vind je cadeaus waarmee je vrienden, familie en collega’s aangenaam zult verrassen. Met deze plantbak op houten pootjes komt dat helemaal goed.


Plantenbak op pootjes

Naast de leuke houten pootjes is de keramiek pot is voorzien van een nonchalante lijnen. Een mooi detail dat zorgt voor een speels effect. De plantenhouder heeft een diameter van 1cm.


Ook verkrijgbaar in een andere variant. Op zoek naar bloempotten en plantenbakken? KARWEI heeft een ruim assortiment van mooie bloempotten en plantenbakken.


Bestel direct online of bezoek de bouwmarkt. Deze trendy plantenbak laat je planten nog mooier uitkomen. Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde!


Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers. Let erop dat je niet te veel nieuwe planten in de plantenbak zet, ze gaan namelijk nog groeien! Moderne en Industriële inrichting.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Boek het OP, Chaweng Beach. Wij hebben deze houten bak (zie foto 7) een stoer uiterlijk gegeven dmv een. In de standaard kan je een middelgrote kamerplant kwijt zoals een varen, gatenbladeren plant of een cactus.


Mag jouw plant gezien worden? Het blijft daarom een strak design dat in elke tuin prachtig uitkomt. De pootjes bevorderen de afwatering.


Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot.


Kies de sfeer die jij wil! Zitten er standaard pootjes onder de bak? Dit is verschillend per plantenbak , naast pootjes hebben verschillende plantenbakken ook de optie wieltjes. Ik zoek nog beplanting voor deze bakken, waar vind ik dat?


Plantenbak op pootjes

Voor beplanting van uw bakken verwijzen wij u naar citytree. Daar vind u een uitgebreid assortiment aan planten en bomen. Kunststof plantenbak Ø40cm en 70cm hoog met geïntegreerde verlichting (wat spaarlamp, meegeleverd).


Deze plantenbak is geschikt voor indoor en outdoor en is voorzien van een 5m lang snoer. Inzetbak voor gemakkelijk beplanten. Deze verhoogde plantenbak vormt een stijlvolle aanvulling op elk balkon, terras of patio. Hij heeft afzonderlijke secties en is geschikt voor een aanzienlijk aantal planten of bloemen.


Verkrijgbaar in Diverse Maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts