maandag 29 juli 2019

Rekstok voor in de tuin

Nu tot korting op unieke WICKEY schommelzitjes - Nu voordelig bestellen! Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Vind rekstok tuin als je nu zoekt. Ervaar het verschil met NuBuiten!


De rekstokken op deze site zijn dan ook voorbeelden, die de basis kunnen zijn voor uw eigen ontwerp.

Kijk voor ideeën bij ons assortiment of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van uw eigen ontwerp. Voor de veiligheid leveren we rubberen tegels. Deze kunt u rondom uw speeltoestel leggen. Deze zorgen ervoor dat uw kind zich geen pijn doet als hij van het duikelrek valt. Ter bescherming tegen scherpe randen van de palen en voor het uiterlijk leveren wij paalornamenten.


Deze dubbele houten duikelrek is een erg leuke toevoeging voor in de tuin waarbij twee kinderen. Op deze manier kunt u de duikelstang ook gemakkelijk verstellen en daarmee bezorgt u uw kind jarenlang speelplezier. Rondhout of vierkanthouten rekstok palen.


We bieden de keuze uit rondhout of vierkanthouten palen voor de rekstok.

Voor rondhout adviseren wij een paalhouder met plaat om het toestel te verankeren. Hiermee kunnen uw kinderen en hun vrienden de leukste trucjes uitvoeren. Wickey is benieuwd hoe uw kinderen aan de rekstok hangen en koprollen maken.


Alle rekstangen bieden wij aan zoals uw kinderen ze graag zien. Rekstokken in verschillende varianten. Deze rekstok is verkrijgbaar in hoogtes tot meter en wordt voor u op maat gemaakt. Zo heeft u altijd het ideale speeltoestel voor uw kinderen in de tuin.


Afmetingen grondoppervlak: x meter Maxima. Kan ik volstaan met de palen een flink eind de grond in slaan, en zo ja hoe ver ( rekstok ca 1hoog) of moet ik de palen verankeren in beton? Geschikt voor kleine tuin. Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. Het toestel bestaat uit een gepoedercoat stalen frame, voor een duurzame bescherming tegen roest.


Van een schommel hebben ze heel veel plezier. Heerlijk schommelen en buiten zijn. En als je de schommel handig plaatst, hoeft deze helemaal niet veel ruimte in te nemen.


Alles voor buitenspelen bij Tuindomein. Welk kind wil nou niet zo veel en zo lang mogelijk buiten spelen? En als de kinderen zoet buitenspelen, geniet u in alle rust van al het moois in uw tuin.


Houten rekstok met kunstof ringen incl touw.

In zeer goede staat verkerende houten rekstok met kunstof ringen incl touw. Door onze dochter altijd binnen in de. De Jungle Gym speeltoestellen en aanbouw modules voor buiten stimuleren de ontwikkeling van kinderen. De houten speelhuisjes met vele accessoires die de fantasie prikkelen, avontuurlijke klimrekken die kracht ontwikkelen, bruggen die het evenwicht uitdagen en (schommel) accessoires die motorische én sociale vaardigheden bevorderen. Trapeze schommels zijn niet alleen terug te vinden in het circus.


Maar het zijn ook ideale schommels voor in de tuin als je van turnen houdt. Natuurlijk kun je er ook gewoon lekker aan hangen en heen en weer slingeren. Selecteer de producten die u wilt vergelijken en klik vervolgens op de knop. Maak gebruik van onze keuzehulp voor matten. De bevestiging van de rode duikelstangen doet u met slotparkers, aan beide zijden van de stang.


De montage van de duikelstang van RVS verloopt met een houtdraadbout. Meet vooraf goed of de duikelstang waterpas ligt tussen beide palen. Schommels, trampolines en glijbanen maken je tuin nog leuker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts