woensdag 3 juli 2019

Openingstijden zwembad afrikaanderplein

Openingstijden zwembad afrikaanderplein

In het gemoedelijke zwembad Afrikaanderplein leren de jongste buurtbewoners zwemmen. Ook voor kinderfeestjes ben je bij zwembad Afrikaanderplein aan het juiste adres. Daarnaast is er ruimte voor banenzwemmen, snorkelen en groepslessen. Als zwembad Afrikaanderplein promoten wij gezond.


Wij bekijken ieder jaar ons gezonde productenaanbod in de. De meest volledige site met ruim 66. Is er veel lawaai in het zwembad ? De zwembaden moeten voldoen aan afgesproken normen. Zo zijn er wandpanelen geplaatst die geluid absorberen en ook de overloopgoten zijn zo ontworpen dat er min mogelijk geluid ontstaat.


Wordt er veel chloor gebruikt voor het zwembad ? Bij de waterbehandeling wordt gebruik gemaakt van zoutelektrolyse. Dit bedrijf is dagen per week geopend. Met kleedkamers, vijf douches en een westrijdbad is het zwembad klein maar compleet. Op dinsdag is het water extra warm.


Openingstijden zwembad afrikaanderplein

Door het aanbod van aquasporten, zwemles, seniorenzwemmen en moonlightzwemmen is Afrikaanderplein een veelzijdig zwembad voor. Waterpret is voor iedereen, van jong tot oud. Buurtbewoners komen hier graag voor zwemlessen en kinderfeestjes. Voor het A-diploma is er een korte wachttijd van maanden. De markt op het Afrikaanderplein heeft ruim 2kramen.


Deze markt staat op de derde plaats van de grootste markten van Nederland. Deze markt ligt in een multiculturele buurt en dat is te zien in het grote en diverse assortiment op de kramen. Het eerste 50-meter-bad van Rotterdam vind je in het gloednieuwe zwembad op Zuid: Zwemcentrum Rotterdam. Dankzij het bad kunnen waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen. Naast het 50-meter-bad is er een ruim 25-meter-bad en een tribune waar duizend man terecht kan.


Een gezonde leefstijl staat bij ons voorop! Om te starten voor je A-diploma is een wachtlijst van max. Kijk voor tarieven en openingstijden op de website. Meer informatie over deze accommodatie.


Invalideparkeerplaats aanwezig? U kunt bij ons de contributie op twee manieren betalen: per bankoverschrijving en aan de kassa (contant en pin). Onze voorkeur gaat uit naar per bankoverschrijving en pinnen aan de kassa.


Door minder contante betalingen plaats te laten vinden in het zwembad , wordt u sneller geholpen en dragen onze vrijwilligers minder contant geld met zich mee. ABC-zwemvereniging Locatie zwembad. Openingstijden op Vrijdag van 16:tot 20:00. Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt. Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen!


Welkom op de website van Recreatiecentrum Oostervant! Gelegen in het hart van Rotterdam, waar meer dan 1verschillende nationaliteiten samen komen, ligt. Kaart van Afrikaanderplein , Rotterdam (Afrikaanderwijk). Lijst met diensten in de buurt van Afrikaanderplein : winkels, restaurants, vrijetijds- en sportfaciliteiten, ziekenhuizen, benzinestations en andere interessante plaatsen.


Neem een aanloop en plons zo het water in. Heerlijk, een paar uurtjes duiken, spelen, drijven, baantjes trekken en van de glijbaan! Zwembroek, badpak of bikini aan?


Het zwembad is van maandag tot en met zondag open. Tijdens deze dagen kun je meedoen aan allerlei activiteiten, zwemles volgen of (een deel van) het zwembad huren. Onderstaand vind je de tijden van het Flamingobad (overdekt recreatiebad) voor vrijzwemmen en Orkabad (wedstrijdbad) voor banen zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts