donderdag 18 juli 2019

Pretpark duinrell

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Sindsdien zijn er stelselmatig attracties bij gekomen.


Bereken ook meteen de toegangsprijzen!

Voordeel als je bestelt via Dagtickets. Duinrell op pretpark vergelijker. Met ruim attracties heeft het voor iedere leeftijd wat te bieden.


Het park ligt in Wassenaar en is mooi opgezet in het groen. De loopafstand tussen de attracties is niet te lang en naast het pretpark kun je ook nog eens lekker zwemmen in het Tikibad. Klik hieronder op routebeschrijving voor de route naar het pretpark.


Kom hier meer te weten over Avonturenpark Hellendoorn. Fun, actie en spanning voor het hele gezin bij Avonturenpark Hellendoorn.

Ga je op deze dagen naar het Tikibad? Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat! Je betaalt nu tijdelijk maar € 1p. Tickets zijn geldig op 2 24.


Het hele gezin kan zich hier onbeperkt vermaken op de meer dan veertig verschillende attracties zoals achtbanen en een rodelbaan. Ontdek onze parkgids met 1Europese parken, blijf op de hoogte met onze nieuwsrubriek of discussieer op ons forum! Het vakantiepark en de camping zijn van alle gemakken voorzien, zoals eetgelegenheden, sportfaciliteiten en sanitair. Online krijg je een leuke korting en heb je de keuze uit diverse soorten kaartjes. Eenmaal besteld ontvang je de tickets direct per e-mail en kun je deze thuis printen of bij de ingang vanaf je mobiele telefoon laten scannen.


Dan ben je op Kortingpretpark. Het pretpark wordt vaak herkend door het Tikibad of zijn mascotte, de groene kikker. Ze overnachten in een Duingalow midden in de duinen en pal naast het pretpark. Check hun report met film en ontdek hoe gaaf dit was! Tijdens dit evenement kan je een handtekening scoren van jouw favoriete r en ontmoet je grote sterren.


Een pretpark staat garant voor een geslaagd dagje weg. In het glijbanenparadijs is het tropisch war. Deze stamt ook uit de 17e eeuw.


Het landgoed heeft een oppervlakte van 1hectare en wordt geëxploiteerd door Attractiepark.

Als je binnenkomt loop je eerst een stuk langs het campingterrein om bij de attracties te komen. Het Tikibad – het zwemparadijs – ligt midden in het Park tussen de attracties. Best een bijzondere layout! Een familiepark waar jong en oud zich een hele dag kunnen vermaken. Dit is een leuk attractiepark met een kikker als thema.


Je hebt dus in dit park veel waterattracties en daarom is dit park goed te bezoeken met warme dagen. Dan kan je afkoelen in de Splash of lekker uitwaaien in de Aqua Swing. Ontdek Attractiepark Slagharen met ruim spectaculaire attracties en shows.


Rol van het ene Wilde Westen avontuur in het andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts