donderdag 4 juli 2019

Outdoor life products zandbak

Outdoor life products zandbak

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel! Mooi wonen voor lage prijzen en altijd verrassende acties. Alleen de beste aanbiedingen.


Verkrijgbaar vanaf € 99. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Met het deksel sluit je de zandbak snel en eenvoudig af, zodat het zand altijd schoon blijft. Is de Cupcake eenmaal opgeklapt, dan verandert datzelfde deksel opeens in gezellige bankjes.


Het hout is geïmpregneerd en dus duurzaam. Ontdek de verschillende soorten houten tuinplanken, tuinschermen en onze geïmpregneerde en in kleur gedompelde tuinhuizen en tuinhoutartikelen. Hierdoor is het zand altijd direct klaar voor gebruik en voorkom je rommel in het zand. Outdoor Life Products zandbakken kopen? Onderhoudstip De zandbak is gemaakt van onbehandeld vurenhout.


Outdoor life products zandbak

Het is aan te raden om de zandbak voor gebruik te behandelen, zodat hij langer mooi blijft. Het deksel zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil in de zandbak terecht komt en het ziet er na gebruik opgeruimd uit. De zandbak wordt als bouwpakket geleverd en is eenvoudig in elkaar te zetten. De afmeting bedraagt 118cm(b) x 118cm(d) x 20cm(h).


Hiervoor dienen de poten niet gemonteerd te worden. De zandbak kan waterdicht worden gemaakt door het deksel te voorzien van stevig plastic. Deze zandbak is het perfecte speelgoed voor zonnige middagen in de tuin. Het moedigt creatief buiten spelen aan en kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten als ze graven, bouwen en vormen maken in het zand.


De houten zandbak is voorzien van twee banken en een dak die helpt om kinderen tegen de zon te beschermen. Bekijk de unieke collectie. Geen abonnement, betaal per film. Klap hem open en je kunt mooie zandtaartjes maken.


Dan klap je hem dicht en heb je een mooi eettafeltje. Een aanwinst voor de tuin! Hij is handig af te sluiten met de houten panelen.


Outdoor life products zandbak

Zeer praktische steigerhouten zandbak op poten met uitneembare waterbak. Afmeting 60x110x40cm ( lxbxh) met afneembare deksel met afmeting 85x120cm ( lxb). Het gedeelte waar zand in moet is voorzien van worteldoek. Gezien de afmeting is deze zandbak ook zeer geschikt voor op een balkon. Houten picknicktafel met ingebouwde zandbak.


De Kinderpicknicktafel met zandbak kan ook los als zandbak worden gebruikt. Hierdoor kan het hout er anders uitzien dan op de foto. Let op: dit is een natuurproduct, waarvan de opslag in de buitenlucht is. Dit hout is zeer slijtvast en stevig. De zandbak is uitgerust met handige bankjes waarmee je tijdens het spelen extra zitruimte kunt creÃren, maar welke je na het spelen kunt gebruiken om de zandbak af te sluiten.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts