maandag 8 juli 2019

Uitschuifbaar windscherm gamma

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste windschermen voor jouw kleintje. Bestel online of kom langs in onze megastore in Winterswijk! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Gratis verzending vanaf €5-.

Grootste assortiment van Europa. Een uittrekbaar windscherm is een perfecte oplossing voor tuinen met weinig ruimte. Het juiste Praxis windscherm kopen. Ben je op zoek naar een manier om je tuin (af en toe) af te schermen? Kies dan voor een uittrekbaar of oprolbaar windscherm uit het Praxis assortiment.


Dit mooie oprolbare tuinscherm geeft u privacy en bescherming tegen de wind. Oprolbaar windscherm online kopen?

Dit windscherm wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en heeft een afmeting van 300x1cm. De voordelen van een oprolbaar windscherm zijn evident: je monteert het windscherm eenmalig waarna het altijd klaar is voor gebruik. Uitrollen en je zit beschut én geniet van privacy. Hij is oprolbaal wat de opberging van dit scherm zeer eenvoudig maakt.


Hij is antraciet van kleur en heeft een afmeting van 1x 3cm. Met dit handige windscherm is dit verleden tijd. Kortom, een investering waar je jarenlang elk seizoen plezier van zult hebben! Ideaal voor tuin, terras en balkon.


Het windscherm is perfect voor op je terras, balkon of ander zitplekje in de tuin. CCV Shop levert een totaalpakket inclusief de webwinkel software. U kunt eenvoudig zelf een gratis webwinkel starten. Het goedkoopste webwinkel pakket is gratis! De Perel GSSAWis een windscherm met oprolsysteem.


De kleur van het uitschuifbaar windscherm is antraciet. Het doek is van polyester en het frame is van aluminium frame.

In een handomdraai bij u geleverd. Feedback Company beoordeeld met een 9. Bekijk ons assortiment windscherm in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Het zonnescherm is ook prima voor restaurants of terrasjes, het is daarnaast makkelijk te installeren. Het scherm is UV-bestendig en scheurbestendig voor een nog langer levensduur van het product. De cassette kan worden geïnstalleerd aan de muur in de verticale positie, en het windscherm kunt u recht uit de muur trekken. Met het windscherm oprolbaar antraciet 300x160cm is het mogelijk om uit de wind optimaal te kunnen genieten van de zon.


Ook zorgt dit windscherm voor extra privacy in de tuin of op het terras. Het oprolbare windscherm heeft een hoogte van 160cm en is eenvoudig te monteren op elke gewenste afstan tot maximaal 300cm breed. Zijwaarts oprolbaar windscherm Prijs: €17- Interesse?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts